Ja no queden places pel Campus d’estiu!

El proper dia 8, un grup de 50 jugadors i jugadores partiran cap a Sant Esteve Sesrovires, on la UESC ha organitzat el seu campus d’estiu, el Basket City Summer. Ja fa dies que s’ha tancat el període d’inscripció, donat que ja no queden més places lliures.

Com hem anat informant, entre els dies 8 i 13 de juliol, la Unió Esportiva Sant Cugat organitzarà el primer campus de bàsquet ‘Basket City Summer’, que tindrà lloc a les instal·lacions de l’Escola Àgora Internacional de Sant Esteve Sesrovires.

El proper dia 27 de juny, a les 7 de la tarda, la UESC ha convocat als pares de tots els jugadors i jugadores que ja s’han inscrit per presentar-los amb detall l’estada i donar-los les darreres indicacions. Malgrat que la data d’inscripció finalitzava aquesta setmana, encara hi ha algunes places disponibles.

Aquesta primera edició del campus estiuenc respon al gran èxit d’acollida i organització assolit pel campus de Setmana Santa. A Sant Esteve Sesrovires, un equip tècnic vinculat a la UESC i amb àmplia experiència serà l’encarregat de conduir els diferents grups de nois i noies, distribuïts per edats:

–          ‘Descobreix el Bàsquet’: per a nois i noies menors de 8 anys que volen millorar el seu joc.

–          ‘Basket Rookie´ (de 8 a 12 anys): per posar a punt els jugadors per la propera temporada , gaudint i aprenent del bàsquet.

–          ‘Basket Pro’ (de 12 a 16 anys): pensat perquè els joves facin una bona post-temporada, reforçant conceptes tècnics clau.

–          ‘Have fun with English’: espais conduits per monitors de parla anglesa.

Un dels grans atractius del primer ‘Basket City Summer’ és la presència de l’entrenador nord-americà Peter Ziegman, entrenador assistent a l’Universitat de Michigan, que oferirà al nois i noies participants l’oportunitat d’aprendre un altre tipus de bàsquet. D’altra banda, els entrenaments i clínics que dirigirà en Peter seran exclusivament en anglès, el que servirà per reforçar l’aprenentatge d’aquest idioma.

El Campus estarà dirigit per Sergi Sànchez, exjugador i entrenador d’àmplia i reconeguda trajectòria i actual director tècnic de la Unió Esportiva Sant Cugat. Segons Sànchez, “el campus està dirigit a tots els jugadors i jugadores que vulguin aprofitar l’estiu per reforçar, millorar i ampliar els seus recursos tècnics i tàctics relacionats amb el bàsquet. Tot això en un context on s’oferiran altres activitats lúdiques i esportives perquè l’estada sigui molt més motivant i atractiva pels participants

L’objectiu principal és seguir oferint un espai lúdic i formatiu de qualitat. Seran dies de diversió i de compartir amb altres nois i noies la passió pel bàsquet, però també de fer feina de post temporada: els entrenadors reforçaran els aspectes tècnics treballats durant l’any, fent una feina específica i personalitzada amb cada jugador. En el vessant més lúdic, s’organitzaran activitats de nit i a la piscina, a més d’altres sorpreses que s’estan ultimant. Sergi Sànchez ofereix més detalls: “Durant els matins es realitzarà un treball intensiu de bàsquet donant continuïtat al treball d’estacions que ja es va començar durant el campus Basketcity de Setmana Santa. Cada entrenador s’encarrega de preparar una estació de treball relacionada amb algun dels aspectes de la tècnica individual relacionada amb el bot, el tir i les passades. Així com també alguns aspectes més tàctics relacionats amb la lectura d’espais i el joc per conceptes. L’entrenador s’encarregarà d’adaptar els continguts de treball al nivell de jugadors i jugadores que hi hagi en aquell moment a l’estació. Per la tarda hi haurà competicions per equips i individuals i és on el campus serà un espai més a la carta en funció dels interessos de cada participant. Després de les competicions qui vulgui seguir treballant bàsquet ho podrà realitzar, però també es posaran a disposició dels jugadors opcions per realitzar altres activitats lúdiques”.

Sergi Sànchez recorda que l’Escola Àgora Internacional, on es durà a terme el campus, “disposa de pavelló cobert i pistes exteriors per a la pràctica del bàsquet i altres activitats lúdico-esportives, així com d’una piscina interior on es realitzaran activitats aquàtiques dirigides per professionals. A més, l’escola es troba en un entorn natural que permetrà realitzar activitats a l’aire lliure”.

Per a més informació i inscripcions, es pot consultar la pàgina web www.basketcity.net