REVISIONS MÈDIQUES 2018 – 2019

Revisions mèdiques 2018 - 2019

A banda dels torns del 19 i 25 de juny, i del torn del 3 de juliol, davant de les moltes sol·licituds de revisions mèdiques, programem al setembre, dos torns més, els dies 6 i 19 de setembre de 17.30h a 20.00h, a la sala de fisio que es troba al pis de dalt del Pav 1.

El preu és de 20 euros i cal portar el DNI.

Clicar per aquí per demanar hora. (*)

(*) Només es pot demanar una cita, en un dels dos dies. Tindran prioritat aquells que hagin reservat cita. Us demanem que sigueu puntuals.

Recordem que posem a la vostra disposició aquest servei per a facilitar-vos el tràmit, però si alguna família prefereix fer la revisió fora del club, no en tenim cap inconvenient. Ara bé, cal baixar-se l’imprès de la FCBQ, omplir-lo i portar-lo a l’oficina de la UESC amb la signatura i segell del metge, on es vegi el número de col.legiat.

Adjuntem links:

Certificat per nascuts any 2003 i posteriors
Certificat per nascuts any 2002 i anteriors

Les revisions mèdiques són obligatòries i necessàries per poder federar als jugador/es.

En edats preinfantils, infantils i cadets tenen una vigència de dos anys. A partir de júnior és anual (nascuts al 2002 i anteriors). Recomanem que tots els jugadors i jugadores la passin anualment.

Tambe s’ofereix fer la prova d’esforç i una revisió mèdica més detallada. En aquest cas, seria al setembre i tindrà un cost, de 35 euros. Cal enviar un correu a info@uesc.cat i ja ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar dia i hora.

Força UESC!!

, ,