La Unió Esportiva Sant Cugat

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
LA FILOSOFIA ESPORTIVA DE LA UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat és un club de bàsquet i tennis de taula fortament arrelat a la ciutat de Sant Cugat de Vallès, on la formació dels nostres jugadors i jugadores es basa en tres àmbits clau: Esportiu, Formatiu i Social.

Ensenyem a estimar l’esport i ajudem als nois i noies a créixer, esportivament i com a persones.

La nostra missió és ajudar a formar persones a través de l’esport. L’esport és el mitjà, no l’objectiu, i això fa que el nostre sigui un projecte singular.

LA JUNTA DIRECTIVA ACTUAL

 

Pare del Lluc (júnior), del Martí (infantil) i l’Abril (infantil). Director a un Grup Assegurador. Ex-jugador i ex-entrenador de bàsquet. Càrrec a la Junta:  President.

 

 

Pare de la Martina, actualment al Cadet 2 femení. Director a una multinacional japonesa del sector químic. Ex-jugador de bàsquet i apassionat d’aquest esport. Càrrec a la Junta: Àrea Econòmica i Tresoreria.

 

 

Pare de l’Adrià (júnior) i de l’Aleix (exjugador UESC i actual segon entrenador de preinfantil). Advocat. Jugador de bàsquet fins a sènior i actualment amb els Veterans de Sant Cugat. Càrrec a la Junta: Àrea Legal i Secretaria.

 

 

Mare de jugador i entrenador de la UESC. Farmacèutica comunitària. El darrer any formant part de la junta directiva com a vocal de salut. Jugadora de l’equip de veteranes de la UESC. Càrrec a la Junta: Àrea Social.

 

Pare de la Gemma que juga a l’Infantil femení. Enginyer tècnic de Telecomunicacions, Consultor i Director de Projectes. Jugador de bàsquet des de ben jove. Al 1987 va formar part com a jugador del primer equip sènior de la UESC. Càrrec a la Junta: Compres, Logística i Espais.

 

 

 

Amb tres fills jugadors UESC i Col·legi Avenç (OMET). Jugador de l’equip de veterans del FC Barcelona i cofundador del equip de veterans del Sant Cugat. Assessor financer i membre de la junta de la UESC. Càrrec a la Junta: Àrea Esportiva Femenina.

 

 

Pare de la Martina (infantil), i del Marcel (mini). Representant de Velfont a Barcelona. Llicenciat en Dret Universitat de Barcelona. Jugador de l’equip de veterans de la UESC. Càrrec a la Junta: Àrea Esportiva Masculina.

 

 

Dos fills. La Marta, de 13 anys, juga a l’Infantil de la UESC. Administrativa. Membre de l’AMPA i Consell escolar de l’institut Angeleta Ferrer. Ha jugat durant molts anys a bàsquet i ho segueix fent a l’equip de veteranes de la UESC. Càrrec a la Junta: Àrea de Comunicació.

 

 

Enginyer Tècnic – Director de Producció. Pare de dos jugadors de la UESC, la Clara, al Cadet i el Guillem, a l’Infantil. Experiència a la Junta directiva d’un club esportiu al Centre Excursionista de Catalunya i ex-president de l’AMPA de l’Escola l’Olivera de Sant Cugat. Càrrec a la Junta: Àrea Relacions Institucionals i Patrocinadors.

 

 

Pare de l’Oriol (infantil) i de la Laia (infantil). Arqueòleg i director de museu. Marit i pare de jugador/es de bàsquet. A les veteranes i a l’Infantil femení i masculí respectivament. Càrrec a la Junta: Àrea d’Administració i Oficina.

 

Dani José Serra *Director tècnic (DT)

Veí de Sant Cugat, pare de l’Oriol (preinfantil) amb 15 anys d’experiència com a Director Tècnic del Safa Claror. Ha estat entrenador a totes les categories, des de PreMini a Sènior, tant en equips masculins com femenins. És el nou director tècnic de la UESC.

Foto: Roser Vilallonga

Deixa un comentari