Close
Skip to content

Avantatges

Socis UNIÓ ESPORTIVA SANT CUGAT

La Unió Esportiva Sant Cugat és una associació esportiva que compta avui amb dues seccions (basquetball i tennis taula) amb uns 150 socis i 200 jugadors i jugadores.
La UESC actual és un projecte de formació per mitjà de l’esport que aplega 21 equips de bàsquet i 3 de tennis taula.
La UESC també treballa per la promoció de l’esport de base de la ciutat col·laborant activament amb el programa dels Jocs Esportius Escolars de la Ciutat.

Rambla Jaume Sàbat s/n
Sant Cugat del Vallès
93 583 14 24
628 70 00 24

Horari Secretaria: dilluns i dijous de 19 a 21h.

A continuació trobareu els avantatges més destacats que com a socis podeu gaudir gràcies al programa de col·laboradors del carnet UESC:

BENITOSPORTS
A la botiga oficial de la U.E.S.C un dels avantatges que tindreu degut a l’acord amb Benitosports i com a socis de la U.E. Sant Cugat, és d’un descompte del 8% en qualsevol material de la botiga (No a la roba del club), també per qualsevol membre familiar.

Centre Comercial de Sant Cugat,
Local 21 – Ctra. Sant Cugat a Rubí, s/n
Horari: de 10h a 22h
Telf.: 93 589 82 52

LLIBRERIA PAIDEIA
A Paideia trobaràs tots els llibres que busques. Narrativa, poesia, teatre, entreteniment, infantil, juvenil,… i amb el carnet de soci de la UESC obtindràs un 5% de descompte en la teva compra.

Santiago Rusiñol, 40 – Sant Cugat del Vallès – 93 674 03 14
De dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16.30h a 20.30h
Dissabtes de 9h a 14h i de 17h a 20.30h

IST SERVICIOS INFORMÁTICOS
Empresa establerta a la ciutat des de fa més de 10 anys, especialitzada en la creació de pàgines web per empreses i serveis informàtics.
Últimament ha iniciat una nova etapa per complementar els seus serveis obrint una nova i completa línia d’ofimàtica. Els socis de la UESC podran gaudir d’un 10% de decompte

Borrell, 6 – 08172 Sant Cugat del Vallès
Tel.: 93 589 10 62 – Fax: 93 589 58 87 – pedidos@istinfor.com
De dilluns a dijous de 9.30h a 14h i de 15.30h a 18h
Divendres de 9.30h a 16.30h

GABINET PARERA, S.L.
Per a tots els socis de la UESC i pel que fa a noves contractacions d’assegurances, Gabinet Parera S.l. Corredors d’assegurances obsequiarà a l’assegurat amb una assegurança d’accidents totalment gratuïta durant un any.
Prova’ns, també és qüestió de preu. 

Travesera de Dalt, 6, entsol – Barcelona
Tel.: 93 2180 76 4 – Fax: 93 237 63 16
gabinetparera@gabinetparera.es

SERVEI DE FISIOTERÀPIA
Posem en funcionament el servei de fisioteràpia a domicili. Aquest servei ofereix un tractament basat en l’aplicació de teràpies manuals per a pacients amb problemes d’origen traumatològic o postural, problemes d’estrès, de debilitat muscular… Els tractaments són personalitzats i adpatats a cada pacient. Problemes sobre els que podem actuar.

Fisioteràpies en traumatologia:
• fracutres
• tendinitis
• contractures musuclars
• ruptures fibrilars
• esquinços
• cervicàlgies, lumbàlgies

Correcció postural:
• Higiènics.
• Alimentaris.
• Relacionar-se.

Miriam Palacios 655 101 413 – Horari: de 9 a 14h i 15 a 20h

SANT CUGAT ESPORTS
Si t’agrada l’esport, a les botigues Sant Cugat Esports trobaràs tot el material esportiu que desitges. A la Plaça Quatre Cantons són especialistes en equipatge d’esquí i a la Rambla del Celler pots anar a buscar el calçat, la roba o els complements que vulguis. Si presentes el carnet de soci de la UESC, tens un 10% de descompte a les dues botigues.

Plaça Quatre Cantons, s/n – Sant Cugat del Vallès
Tel: 93 674 72 15
Dilluns a divendres de 9.30 a 13.30h i 17.30 a 20.30h
Dissabtes de 10 a 14h i 17.30 a 20.30h

UBAE
Euro-fitness UBAE és una empresa catalana dedicada bàsicament a la gestió d’instal·lacions esportives municipals i/o privades, amb una experiència de més de 20 anys en el sector esportiu.
Aquesta empresa gestiona actualment 13 centres de fitness a Barcelona i província, sota la marca UBAE o EUROFINESS, tots amb unes instal·lacions que inclouen: piscines, sales d’activitats dirigides amb les activitats més innovadores, sales de fitness amb les màquines més modernes i altres opcionals com són el tennis, paddle, pista d’atletisme, golf, pista poliesportiva, esquaix, balneari irbà, etc. 

Ens adrecem a vostè per tal de presentar-li el nou programa d’avantatges pels socis de la UESC i a més, els seus familiars podrien obtenir en primer grau 50% de decompte a la matrícula i una reducció a la quota mensual d’entre un 10 i 30% (segons centres) més una bossa d’esport de regal.

Centres de fitness amb un 50% de decompte a la matrícula i un 10% de decompte a la quota general de tot el dia i bossa d’esport de regal.

Rambla del Celler s/n – Sant Cugat del Vallès – 93 589 10 67
www.ubae.net
Horari: dilluns a divendres de 7 a 22.30h, dissabtes de 8.30 a 20.30h i diumenges de 8.30 a 14.30h

MICROLAN
Microlan ofereix solucions informàtiques per a particulars i empreses. El nostre servei tècnic instal·la i repara equips informàtics tant en el nostre taller com a domicili. Els socis de la UESC tenen un 10% de descompte en mà d’obra de les reparacions realitzades en el nostre taller.

Josep Puig i Cadafalch, 46 – 08172 Sant Cugat del Vallès
Tel: 902 430 830 – Fax: 935 900 313
www.microlan.info
Horari: Dilluns a divendres de 9.30 a 14h i 15.30 a 18h

NOU CARNET UESC
Caixa Catalunya, com a nova entitat col·laboradora de la Fundació UESC, ens ofereix la possibilitat d’una nova versió del carnet del club que, a part d’identificar-te com a soci de la UESC amb tots els seus beneficis, et permet utilitzar-lo com a mitjà de pagament.
Té molts avantatges: podràs acumular punts bescanviables per descomptes i regals, o aconseguir descomptes en establiments, descomptes en gasolina, en lloguers de cotxes… A més, no cal que canviïs de banc, és totalment gratuïta l’emissió, la renovació i el manteniment per sempre, té les assegurances de protecció de pagaments i accidents personals gratuïtes, i pel fet de formar part del nostre col·lectiu UESC podràs gaudir d’avantatges financers preferents amb Caixa Catalunya. 

Les possibilitats d’utilització d’aquest nou carnet ofert per la UESC i Caixa Catalunya són, doncs: a) carnet vinculat a un compte a Caixa Catalunya i b) carnet vinculat a un compte d’una altra entitat. En ambdòs casos, el carnet pot servir, si es vol, com a simple carnet identificatiu de la condició de soci del club, sense obligació d’utilitzar-lo per activitats financeres, però amb aquesta possbilitat oberta al soci.

Es tracta d’un carnet financer amb una doble funcionalitat:

1. Carnet identificatiu de la UESC
• Competitiva. Avaluació continuada.
• Accès al programa de decomptes i beneficis socials presents i futurs de la UESC amb accés exclusiu mitjançant la utilització de la targeta.

2. Targeta de crèdit
• Targeta de crèdit Mastercard
• Servired
• Possibilitat de domiciliació a un compte aliè a Caixa Catalunya
• Límit únic de crèdit de 150€ mensuals per a targetes amb domiciliació aliena
• Límit de crèdit per a clients de Caixa Catalunya en funció d’estudi personalitzat
• Gratuïtat indefinida d’emissió, manteniment, renovació per pèrdua o robatori, reestampació per deteriorament.
• Assegurances de protecció de pagaments i accidents personals gratuïtes

I per aquells que siguin clients de Caixa Catalunya:
• Finançament de compres i fraccionament dels pagaments a través de la targeta de la UESC.
• Accès al Programa Total Plus amb possibilitat de canviar els punts per diners.
• 3% de decompte en totes les compres pagades amb la targeta a totes les benzineres BP d’Espanya i Andorra (benzina, botiga, cafeteria, rentat, etc.).
• Fins a un 25% de decompte en el lloguer de cotxes i furgonetes a Hertz fent el pagament amb la targeta.
• Descomptes de fins al 25% en Te·Entrada: Teatre Condal, Teatre Goya, Teatre Villarroel, Teatre Romea,…

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.