Close
Skip to content

Fundació UESC

Fundació UESC

Benvinguts al Web de la Fundació UESC, un espai de trobada i comunicació pensat principalment per els nostres patrocinadors, amics col·laboradors i socis de l’Entitat, un espai d’informació per a tots els que vulguin conèixer el nostre projecte formatiu i esportiu, el projecte FES (Formació, esport i salut), que neix amb la voluntat de millorar el servei educatiu mitjançant l’esport, a partir d’un servei de qualitat, compromès amb la formació de persones i esportistes.

La Fundació es va reactivar l’any 2005 per estructurar i vehicular aquest projecte amb clara vocació funcional i de servei per desenvolupar la nostre marca, afavorir la col•laboració de les diferents empreses mitjançant el patrocini i donar sentit al concepte de prestació educativa i compromis en responsabilitat social que vol desenvolupar el projecte.

Compta amb un equip de treball amb àmplia experiència en l’àmbit de l’educació, de la formació en bàsquet, i en gestió i direcció, per intentar convertir la U.E. Sant Cugat en una de les millors referències com entitat esportiva de formació en bàsquet al nostre país.

L’esport és una escola de vida en la que el jovent treballa aspectes tan importants com la capacitat d’esforç, d’enfrontar-se amb dificultats, esperit de col·laboració… perquè en definitiva estem formant esportistes, però la nostra responsabilitat per sobre de tot és formar persones.

El creixement continuat del nostre projecte ha provocat un impacte sòcio-esportiu a la ciutat de Sant Cugat convertint la ciutat en una de les capdavanteres en la formació esportiva. Pot potenciar i donar sentit a tot el treball i la inversió, per convertir l’esport en element bàsic de prestigi, promoció i servei.

Des de la Fundació UESC es treballa per convertir l’esport del basquetbol en un component de prestigi social, promoció i servei de qualitat, que sigui un dels motors del desenvolupament del teixit social, que d’una banda doni tendències i actius positius a l’elevat gruix d’esportistes infantils i adolescents, i d’altra doni un servei i fomenti els aspectes formatius de l’esport.

Els programes de la Fundació UESC son:

– Tots Podem

– Enganxa’t als Valors

– FEM.sport

– Formació Integral

– Acollida Social

– Món UESC

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.