Gran partit col·lectiu del Cadet 1 a casa del SESE

Text: Luis Eloy Fernàndez

Fotos: Enri Garcia

Parcials: 11-18, 9-22, 11-16, 8-22 (41-77).

vsSESE_4 vsSESE_1 vsSESE_2Victòria aconseguida des d’una sòlida defensa, que va deixar al rival amb només 41 punts. Aquesta intensitat defensiva va anular als principals anotadors rivals i va propiciar ràpids contraatacs, fruit de moltes pilotes recuperades (fins a 23). També varen forçar pèrdues de pilota per passades incorrectes i que el S.E.S.E esgotés en cinc ocasions els 24 segons de possessió.

L’esforç que representa defensar tant fort obliga a l’equip tècnic a fer canvis per donar descans als jugadors en pista, però el cadet de la UESC és un equip molt homogeni, que permet fer aquestes rotacions sense que el nivell del joc quedi minvat.

El segon i l’últim quart van ser claus per la victòria. Al tercer quart el S.E.S.E. va intentar sortir amb una defensa més intensa, però la UESC va aguantar sense problemes.

Pel que fa a l’atac, tots els jugadors van posar el seu granet de sorra i les anotacions van ser força repartides.

El proper dissabte 5 d’abril, a Manresa, els nostres cadets tenen un partit clau per assegurar les seves aspiracions a arribar a la final a quatre del Campionat de Catalunya. Força UESC!

Anotadors: David del Cerro, 7. Pau Jareño, 11. Brian Amabilino, 6. Adrià Amabilino, 2. Nil Baqués, 12. Oriol Centelles, 4. Pau Fernández, 7. Jordi Riera, 5. Guillem García, 11. Òscar Denamiel, 12.