La UESC fitxa Ferran López per reforçar la plantilla ??

El santcugatenc Ferran López (19 anys) arriba a la UESC per reforçar el joc exterior de la plantilla de Cesc Senpau

Ferran López ha jugat aquesta última temporada a Lliga EBA amb el CB Cornellà i part de la seva carrera esportiva l’ha fet als Estats Units

Ferran López arriba a la UESC amb ganes de tenir minuts de joc

Ferran López

“Amb 19 anys tens ganes de jugar i tenir minuts. El Cesc em va dir que buscava gent de Sant Cugat que fos jove i em va agradar el projecte perquè vaig pensar que podria evolucionar. Vull treballar i millorar en els aspectes en què mai he destacat.”

“Penso que puc aportar perfectament a l’equip aspectes que li faltaven l’any passat com són atacar i tirar. M’agradaria millorar també en defensa perquè mai se m’ha donat massa bé”

“Estic aquí per aportar tot el que el Cesc necessiti de mi. Aquests primers dies he notat que hi ha molt bon ambient entre els joves i els veterans de la plantilla”

Cesc Senpau

“Un dels aspectes que més en preocupava reforçar de l’equip era la millora del percentatge de tirs de llarga distància i el Ferran és un jugador exterior amb molt bona mà”

“Per nosaltres és una aposta interessant de continuar amb la línia que tenim de comptar amb gent de Sant Cugat amb marge per progressar i que puguin jugar en una categoria maca com és Copa Catalunya”

“És un jugador jove amb molt camí per recórrer i molta il·lusió per fomar part d’aquest projecte que estem formant a la UESC”

“Em sento molt content de comptar amb el Ferran i amb l’esperança que pugui ser un bon any per a ell i es converteixi en un jugador important de l’equip”

, , , , , , , ,