Inscripció UESC 2014-2015

Amb més de 30 anys d'història, la Unió Esportiva Sant Cugat ("la UESC") compta amb dues seccions esportives: bàsquet i Tennis Taula. És un club que ofereix esport per a tothom.

Tenim equips femenins i masculins de totes les edats que juguen a tots els nivells.

Tenim un equip UESC - ASDI integrat per jugadors i jugadores amb discapacitat psíquica, i també un equip UESC - Dinamiks integrat per jugadors/es amb TEA.

Estem contents que hagis arribat fins aquí. Si vols que ens coneixem i que la teva filla o fill formi part de la família UESC, emplena aquest petit formulari. Contactarem amb tu el més aviat possible. #gouesc #CaminemJuntsUESC

Nom i cognom del jugador/a

Data de naixement

Escola o club de procedència

Telèfon mòbil 1 de contacte

Telèfon 2 de contacte

Correu de contacte

Practica algún esport? Quin?


He llegit i accepto l’Avís legal/Política de Privacitat
SINO

captcha

 

Penseu ja en la nova temporada esportiva? S’ha acabat el joc escolar i voleu que el vostre fill/a jugui a en un equip de bàsquet de Sant Cugat? A la UESC us oferim un club amb més de 25 anys d’experiència en formació esportiva, amb coordinadors per categories que garanteixen una bona planificació en el treball i una seriosa organització. A la UESC tenim equips masculins i femenins de totes les franges d’edat, i en diferents nivells competitius, que prioritzen sempre el bàsquet formatiu amb un 85% dels jugadors menors de 18 anys.
Si el vostre fill/a ha nascut l’any 2002 i vol jugar a bàsquet a la seva ciutat tan sols ens heu d’omplir el formulari d’inscripció.

Us convidem a les reunions informatives que tindran lloc en les següents dates:

–         Dijous, 29 de maig, 19,30 hores. Soterrani del PAV de la Rambla del Celler.

–         Dijous, 5 de juny, 19,30 hores. Soterrani del PAV de la Rambla del Celler.

Per a altres edats contacteu amb nosaltres fent click a