Inscripcions temporada 2022-23

En aquest Manual UESC 2022-23 trobareu informació detallada i rellevant relacionada amb el procés d’inscripció, equipacions, pagaments/quotes, contactes dels coordinadors, etc.  Recomanem llegir-lo detingudament. 

A continuació, trobareu tota la informació i documentació necessaris per formalitzar la inscripció per la propera temporada. Passos a seguir:

Omplir formulari d’inscripció de la UESC: 

Adjuntar:

  • Foto (a la capçalera).
  • Sol·licitud de Llicència de la Federació Catalana de Basquetbol. Important, abans d’emplenar els camps “Equip” i “Categoria”, pregunteu al vostre entrenador la nomenclatura correcta per emplenar aquests dos camps. Si teniu altres dubtes consulteu amb el vostre entrenador/a.
  • DNI
  • Targeta de la Seguretat Social.
  • Famílies nombroses: carnet de família nombrosa (adjunteu-lo escanejat conjuntament amb la targeta sanitària en un sol document)
  • Document “Autoritzacions menors” / “Autoritzacions adults“: inclou 5 documents que haureu d’emplenar, signar i adjuntar en un sol fitxer (Consentiment Dades Personals, Consentiment tractament Imatge, Carta Compromís, Reglament Lesionats, SEPA). Cal signar cada document.
  • Certificat mèdic. Per poder competir federat, la Federació Catalana de Basquet aquesta temporada ha establert que la revisió mèdica esportiva és voluntària. En aquests casos, des del club sempre aconsellem fer-la. Haureu de clicar a “Afegir adjunt” (veure imatge) i indicar de quin tipus de document es tracta.
  • Si veniu d’un altre club, haureu d’adjuntar també la carta de baixa. Aquesta carta de baixa l’heu de demanar al Club d’origen. També haureu de clicar a “Afegir adjunt” i indicar de quin tipus de document es tracta.

Les jugadores i jugadors que formen part d’un equip de categoria preferent, interterritorial, grup especial 1r any tenen com a data límit per formalitzar el procés d’inscripció el dijous 15 de juliol. La resta de jugadors/es la data límit és el 30 de juliol.

NO ES PODRÀ TRAMITAR CAP FITXA SI NO DISPOSEM TOTA LA DOCUMENTACIÓ FORMALITZADA I ENVIADA.

Certificat Mèdic Esportiu (CME), nascuts l’any 2006 i anteriors (Temporada 2022-23)

Certificat Mèdic Esportiu (CME), nascuts l’any 2007 i posteriors (Temporada 2022-23)

Us adjuntem guies de preparació física per aquest estiu:

PREPARACIÓ FÍSICA ESTIU MINIS

PREPARACIÓ FÍSICA ESTIU PREINFANTILS I INFANTILS

PREPARACIÓ FÍSICA ESTIU CADETS I JÚNIORS

PREPARACIÓ FÍSICA ESTIU SOTS-21 I SÈNIORS