Inscripcions temporada 2022-23

En aquest Manual UESC 2022-23 trobareu informació detallada i rellevant relacionada amb el procés d’inscripció, equipacions, pagaments/quotes, contactes dels coordinadors, etc.  Recomanem llegir-lo detingudament. 

A continuació, trobareu tota la informació i documentació necessaris per formalitzar la inscripció per la propera temporada. Passos a seguir:

Omplir formulari d’inscripció de la UESC: 

Adjuntar:

 • Foto (a la capçalera).
 • DNI
 • Targeta de la Seguretat Social.
 • Famílies nombroses: carnet de família nombrosa (adjunteu-lo escanejat conjuntament amb la targeta sanitària en un sol document).
 • El passat 25 de juny de 2021 va entrar en vigor la llei orgànica 8/2021, de 4 de juny de protecció integral a la infància i l’adolescència davant la violència. Es desprenen protocols d’actuació per a la prevenció, detecció i intervenció davant les possibles situacions de violència. La Federació Espanyola obliga als clubs que facin arribar el protocol a tots els jugadors/es i famílies perquè el llegeixin íntegrament i el signin com a demostració del compromís. Si cliqueu aquí hi accedireu. Heu d’imprimir les pàgines 21-22 (Annex 1) perquè les signin els jugadors/es. Heu d’imprimir les pàgines 23-24 (annex 2) perquè ho signi el pare/mare/tutor si és menor.
 • Document “Drets imatge menors” / “Drets imatge adults: inclou 5 documents que haureu d’emplenar, Aquests 5 documents, juntament amb els documents anteriors referents al compromís contra la violència s’hauran d’escanejar i adjuntar EN UN SOL FITXER (Consentiment Dades Personals, Consentiment tractament Imatge, Carta Compromís, Reglament Lesionats, SEPA + Docs. Compromís contra la violència). Cal signar cadascun dels documents.
 • Certificat mèdic. Per poder competir federat, la Federació Catalana de Basquet aquesta temporada ha establert que la revisió mèdica esportiva és voluntària. En aquests casos, des del club sempre aconsellem fer-la. No cal que ens envieu aquest document.
 • Si veniu d’un altre club, haureu d’adjuntar també la carta de baixa. Aquesta carta de baixa l’heu de demanar al Club d’origen. També haureu de clicar a “Afegir adjunt” i indicar de quin tipus de document es tracta.

Tots els documents els trobareu a: https://www.uesc.cat/inscripcions/

Rebudes les inscripcions, des del club validarem els equips i els jugadors/es, llavors us enviarem a les famílies/jugadors uns codis que haureu de validar a l’app de Basquet Català. Us heu de descarregar la nova App oficial i gratuïta del Bàsquet Català disponible a Google Play i App Store, si encara no ho heu fet.

Un cop instal·lada cal registrar-se per veure la vostra llicència i un cop la visualitzeu caldrà que realitzeu la validació de la mateixa:

 • Accediu a la llicència amb els codis que us facilitarem des del club.
 • Inicieu el procés de signatura de la llicència, (si el federat/da és menor d’edat el sistema sol·licitarà les dades de la mare/pare o tutor).
 • Seguiu la informació que va donant el sistema “pas a pas”.
 • L’últim pas és el pagament de la llicència que es realitza per TPV. Com a la UESC hem escollit el format de pagament “Club” en el moment de la inscripció NO caldrà que realitzeu aquest últim pas i la llicència ja estarà validada).

ATENCIÓ! La data límit per formalitzar el procés d’inscripció el dia 15 de juliol.

NO ES PODRÀ TRAMITAR CAP FITXA SI NO DISPOSEM DE TOTA LA DOCUMENTACIÓ FORMALITZADA I ENVIADA.

SENSE FITXA EL JUGADOR/A NO PODRÀ JUGAR

Us adjuntem guies de preparació física per aquest estiu:

PREPARACIÓ FÍSICA ESTIU MINIS

PREPARACIÓ FÍSICA ESTIU PREINFANTILS I INFANTILS

PREPARACIÓ FÍSICA ESTIU CADETS I JÚNIORS

PREPARACIÓ FÍSICA ESTIU SOTS-21 I SÈNIORS