#JoinUESC – Vols jugar a la UESC?

JoinUESC
 
Aquí trobareu informació rellevant del Club i també el formulari adreçat en aquells/es jugadors/es que encara no formen part del Club.
 
Fundat l’any 1986, la Unió Esportiva Sant Cugat (“la UESC”) és un club esportiu que compta amb dues seccions esportives: Bàsquet i Tennis Taula. És un club que ofereix esport per a tothom.

Oferim basquet federat a noies i nois, tenim equips competint a totes les categories i nivells, des de nivell D a preferent. També oferim tercers entrenaments els divendres a la tarda si vols continuar amb la teva escola i disposar d’un dia extra per millorar les teves capacitats. Des de tercer de primària que pots formar part de la nostra família.

També tenim un equip UESC – ASDI integrat per jugadors i jugadores amb discapacitat psíquica i un equip UESC TEAm integrat per nois i noies amb Transtorn Espectre Autista..

Estem contents que hagis arribat fins aquí. Si vols que ens coneixem i que la teva filla o fill formi part de la família UESC, clica aquí i emplena aquest petit formulari. Contactarem amb tu el més aviat possible.

 
Gràcies per l’interès !! 🙂
 
#JoinUESC #CaminemJuntsUESC