Carta del president Vicenç Beltran – Balanç temporada 20-21

Benvolguts/des,

Tot just acabem la temporada més dura i complicada del nostre club. Com a les nostres vides, ha estat plena d’incerteses i pors. L’any de les grans pèrdues, l’any dels que ja no hi són. Un sentit record per a tots i totes.

La pandèmia ha marcat les nostres rutines del club: entrenaments amb limitacions horàries i d’espais i molts mesos sense poder competir. Com es pot motivar durant tant temps els jugadors i jugadores, que no tenen el premi del partit per treballar bé al llarg de la setmana? Bona part de culpa la tenen els nostres entrenadors/es, que s’han trencat el cap en preparar entrenaments engrescadors, adaptats a les limitacions i circumstàncies.

Hem patit molt, però hem après de seguretat, higiene, salut, aforaments, protocols i planificacions que contemplaven escenaris imprevistos, als quals ens hem adaptat sense marge de temps.

Coordinadors, entrenadors/es, delegats, director tècnic, Ricky, Lluna, pares i mares enllaç, jugadors/es, famílies, us vull agrair la vostra capacitat de comprensió i adaptació, la vostra paciència infinita. Agrair als nostres patrocinadors el seu suport en moments tan complexes. Als meus estimats companys i companyes de Junta, sempre al peu del canó dedicats, aplicats en el vostre treball altruista, professional, amb un permanent esperit positiu i constructiu.

Junts hem format un bon equip i sento orgull de formar-ne part.

Diuen que les adversitats ens fan més forts. Si hem arribat fins aquí, es demostra que la nostra estimada UESC està en plena forma i preparada per tot el que vindrà.

En nom de tota la Junta directiva, us desitjo que tingueu un bon estiu i unes vacances reparadores. Carregueu les bateries i ens tornem a veure passat l’estiu, per encetar una temporada que serà més normal, on podrem gaudir de l’esport, del bàsquet i el tennis taula.

FORÇA UESC!

Vicenç Beltran González
President Unió Esportiva Sant Cugat