Close
Skip to content

Món UESC

Torneig i fòrum de formació

Cada any la UESC organitza el Torneig i Fòrum de Formació amb l’objectiu de generar un espai de reflexió a l’entorn de diversos elements de la pràctica del nostre esport, a més de reunir en competició equips del club amb altres destacades entitats del bàsquet del nostre país.

Cada edició és dedicada a un equip d’una categoria determinada i any rere any el fòrum alterna el bàsquet femení i el masculí. Al llarg de vàries edicions, el Torneig i Fòrum de Formació ha esdevingut un espai adequat per reunir persones experimentades en l’exercici de la formació del bàsquet i ha estat un instrument molt positiu per connectar la Unió Esportiva Sant Cugat amb el bàsquet d’arreu. Gràcies a aquesta iniciativa, jugadors i entrenadors del club poden entrar en contacte cada any amb altres perspectives i coneixements relacionats amb el bàsquet, enriquint així el seu bagatge com a jugadors i entrenadors.

Diada del bàsquet a Sant Cugat

El primer dissabte de juny és una data important pel bàsquet a la nostra ciutat. Des de fa anys, jugadors, entrenadors i persones relacionades amb la pràctica del nostre esport a Sant Cugat es reuneixen per concloure la temporada. Els jugadors i entrenadors que participen en els Jocs Esportius Escolars així com els membres del CB Mirasol i la UESC es troben durant tota una jornada per competir en torneigs de 3×3 i 5×5, a més de participar en concursos diversos.

Al llarg dels anys la Diada del Bàsquet s’ha convertit en més que una cloenda de la temporada esportiva a la ciutat i ha esdevingut una festa per gaudir d’aquest esport i estrènyer llaços entre els membres de les diverses escoles i clubs de la ciutat.

Premis de Valors Fundació UESC

Cada any la Fundació UESC fa entrega dels Premis de Valors als membres de l’entitat amb més valors.

Els premis van adreçats al jugador o jugadora amb més valors de l’Escola d’Infantils de la UESC, així com al jugador o jugadora amb més valors del club. També es premia l’entrenador o entrenadora amb més valors i, si pertoca, es donen diversos premis o mencions especials.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.