Recollim aliments per Càritas. Col·labora-hi!

La UESC participa a la Setmana contra la pobresaAquest cap de setmana, jugadors i pares de la UESC recollirem aliments dins la Setmana contra la Pobresa i l’Exclusió Social. Els matins de dissabte i diumenge i dissabte a la tarda, instal·larem un stand al Pavelló on juguen els nostres equips per recollir els queviures sol·licitats: llet, oli d’oliva, llegums, tonyina, tomàquet triturat, sucre i farina.

La Setmana contra la Pobresa i l’Exclusió Social, que organitza el mitjà local Cugat.cat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat i de Càritas vol donar a conèixer la situació que pateixen moltes persones del nostre municipi a causa de la crisi i tirar endavant una gran recollida local d’aliments que aniran destinats al menjador social i al banc d’aliments de Càritas. La Setmana contra la Pobresa i l’Exclusió Social es tancarà amb un acte públic el dissabte 20 d’abril a la plaça d’Octavià, on s’aplegaran tots els aliments recaptats.

El cap de setmana passat la iniciativa va tenir molt bona acollida, però volem que aquest encara sigui millor. Quants més siguem col·laborant, amb més força podrem denunciar el patiment de molts dels nostres veïns i estar al seu costat fent-los un cop de mà. T’hi apuntes?