Triomf inapel·lable del Sènior masc A davant el Vendrell

Foto: Sònia MuntanéDedicatòria

UESC “1” 83 – AB VENDRELL 67
17-16 / 38-33 / 54-44 / 83-67

La UESC va fer un dels partits més complets de la temporada i es va endur una victòria inapel·lable i merescuda davant d’un Vendrell que no va poder aturar l’allau de joc dels sancugatencs.

La UESC es presentava amb la importantíssima baixa del seu capità, Jordi Pons, que havia estat pare unes hores abans de l’inici del matx. (Des d’aquí felicitar-lo i desitjar-li el millor en aquesta nova etapa personal.) Lluny de suposar un handicap, els seus companys es van posar el mono de feina i van dedicar-li una brillant victòria amb bon joc en atac i una defensa excel·lent.

El bon treball defensiu va ofegar les millors armes dels vendrellencs i va propiciar una fluïdesa i determinació en atac que van resultar definitives.

De la mà d’uns inspiradíssims Chica (22p)  i Curto (26p), i amb Clemente i Suso dominant la zona amb una defensa espectacular i un domini aclaparador en el rebot, els sancugatencs no van donar opció al rival a ficar-se en el partit en cap moment.

Diuen que un nen sempre ve amb un pa sota el braç. Doncs bé, el Roger Pons, fill del capità Jordi Pons nascut el passat dissabte, ha vingut amb una victòria important per a la Uesc que manté l’equip a les posicions de privilegi del grup 2 de Copa Catalunya.

MVP: Lluís Curto (26 punts, 5 rebots i 3 assistències. Anotant 7 triples)