3 finals i una Diada

El cap de setmana estarà ple d’emocions. Arreu de Catalunya, 3 equips de la Unió Esportiva Sant Cugat diputaran finals en les seves categories esportives.

Per començar, l’equip Sènior femení de la UESC s’enfrontarà al Reus Deportiu B a la final del Campionat de Catalunya femení de Segona Categoria. El partit serà el proper diumenge a les 12. Les jugadores d’Enrique Rodríguez saltaran a la pista del Pavelló Municipal d’Esports d’Olot (Avda. República Argentina, s/n) amb l’objectiu de completar una temporada de somni.

També poden certificar un gran any els jugadors del Cadet 3 masculí, que diumenge a les 16:30 disputaran al Pavelló Municipal de Mollerussa (C. Tarragona, 11) la final del Campionat de Catalunya Cadet Masculí 1er any. Els jugadors que entrena Sergi Sànchez s’enfrontaran al Sabadell Bàsquet.

I en un altre punt de la geografia catalana, a Calella de Mar, l’equip Infantil 1 masculí de la UESC, dirigit per Xifré Vives, participarà a la Fase final del Campionat de Catalunya Infantil Masculí Nivell A-2. La primera semifinal, diumenge a les 10 del matí, enfrontarà al Pompeu Fabra i al C.B. La Selva. La segona semifinal, diumenge a les 12, la disputaran el conjunt santcugatenc i l’Stereo Movil CB Bellpuig. Els respectius guanyadors lluitaran pel títol a les 6 de la tarda al Pavelló Municipal d’Esports de Calella de Mar (Sant Jaume, 233 – Parc Dalmau).

I per arrodonir el cap de setmana, els propers dissabte i diumenge la UESC celebra la seva Diada amb un munt d’activitats esportives i socials.

Som-hi, que ens espera un gran cap de setmana! Força UESC!