Acord entre la UESC i el Club Delfos

La UESC i el Club Delfos han arribat a un acord que permetrà als jugadors del club gaudir el dia 4 de gener de la màquina de tir de què disposa el Club Delfos a la ciutat de Cornellà de Llobregat

Moltes universitats dels EUA ja utilitzen aquesta màquina d’entrenament que permet al jugador fer més de 1.000 llançaments per hora a la pista d’entrenament

Logo UESC circular allargatClub Delfos logo

La Unió Esportiva Sant Cugat ha arribat un acord amb el Club Delfos (c/ Verge de Montserrat s/n, – 08940 Cornellà) perquè els nostres jugadors tinguin accés a la màquina de tir del club, durant el proper dia 4 de gener, al preu de 27 euros/hora.

Individual o en grup (de 10 a 20 h)

La franja horària d’accés a la màquina de tir serà de 10 h del matí a 20 h del vespre, amb l’accés de forma individual o bé amb un grup de 2, 3 o màxim 4 persones.

Imprescindible realitzar inscripció prèvia

Per a realitzar la inscripció s’haurà d’enviar un correu electrònic a l’entrenador Albert Garcia (adreça algavil14@gmail.com) indicant el nombre de persones interessades, amb noms i cognoms, així com la franja horària desitjada. Es tindrà en compte l’ordre d’inscripcions.

L’experiència de la màquina de tir

La màquina de tir permet realitzar més de 1.000 llançaments en una hora i és una excel·lent eina per poder perfeccionar el llançament. Moltes universitats dels EUA ja utilitzen aquest instrument en els seus entrenaments diaris.

, , , , , ,