Adéu a un gran capità!

Acomiadament Jordi Pons copiaEl passat cap de setmana es va acomiadar de l’afició santcugatenca en Jordi Pons, un gran jugador i una gran persona, que ha deixat empremta a la UESC. En Jordi va rebre l’estima de l’afició, dels seus companys -que van vestir una samarreta commemorativa- i de la Junta de la UESC, que li va dedicar aquestes paraules:

“Avui, com tots sabem, és un dia especial per a tu, Jordi.

Acabem de viure amb tu el teu darrer partit com a jugador, en la ciutat i en el club on vas començar a viure i a jugar a bàsquet.

En aquest moment tan especial per tu, volem donar-te les gràcies tots plegats per haver compartit amb la UESC els teus darrers anys com a jugador. Aquestes tres temporades com a jugador de la UESC has estat una persona clau tant en l’equip com en el club.

El teu saber estar a la pista i a la banqueta, la teva experiència i la teva visió del joc, la teva força liderant l’equip i la teva saviesa controlant la situació en els moments clau, el teu bon humor i la teva energia positiva i, sobre tot, la teva humanitat, han fet de tu un gran jugador i un líder d’aquest equip.

Amb el teu joc has contribuït de forma decisiva a que haguem gaudit amb el nostre primer equip del millor bàsquet vist mai a Sant Cugat, assolint per primera vegada en la història del club la permanència tres anys seguits i per mèrits propis a la màxima categoria del bàsquet català. Ara podem dir que la UESC som un club de “Copa”.

I, finalment, has estat un referent per a tots. Un model de jugador i de persona per a tots. Per això, en nom de la UESC, et vull donar públicament les gràcies i fer-te aquest petit present per a que recordis aquest dia, acompanyat del teu equip i del teu públic.

Jordi, t’estimem, i et trobarem a faltar. Pensa que la UESC és i serà el teu club i casa teva, i que si el cuc et fa voler tornar a jugar o entrenar algun dia, aquí ens tens”.

 

Gràcies, Jordi, i molta sort!

Força UESC!