Apropa’t als jugadors de l’ASDI-UESC per Festa Major

UESC_ASDI

La UESC serà present a la Festa Major de Sant Cugat del Vallès, que tindrà lloc els propers dies 26, 27, 28 i 29 de juny. La participació del club a la festa es mostrarà amb un espai de bar i amb la celebració esportiva d’un matí de 3×3. Aquesta activitat del club està inclosa en el programa general de la Festa Major Sant Cugat 2014, dins l’espai DesPlaça Jove (Parc de Ramon Barnils), i amb el nom ‘Jornades multiesportives per equips i dinar popular’. L’equip ASDI-UESC serà el rival a batre per jugadors i aficionats que s’acostin el dissabte 28 de juny a aquesta cita esportiva de la Festa Major.

Dissabte 28 de juny, en plena celebració de la Festa Major de Sant Cugat, l’equip ASDI-UESC de la Unió Esportiva Sant Cugat jugarà una sèrie de partits en format 3×3 a l’espai de la DesPlaça Jove (Parc de Ramon Barnils). La cita, d’11 h del matí a 14 h del migdia, està pensada per fomentar l’esperit d’inserció social i que tots els jugadors i jugadores del club vermell-i-negre coneguin l’existència i els valors que transmet l’equip ASDI-UESC.

La Unió Esportiva Sant Cugat, com a club esportiu que forma part de la Desplaça Jove, celebrarà al costat de l’Handbol Sant Cugat i el Club Rugby Sant Cugat una sèrie de partits en format 3×3, en què s’enfrontaran diferents equips de la UESC, i també tot aquell ciutadà que de forma lliure ho desitgi, amb l’equip ASDI-UESC integrat per jugadors amb discapacitat psíquica.

La DesPlaça Jove la conformen: Agrupament Escolta i Guia Berenguer el Gran; Agrupament Escolta La Floresta; Esplai Pica-Roca; Escola d’Excursionisme del Club Muntanyenc; Kata Kitinga; Front Freak; JERC; JNC; Club Handbol Sant Cugat; Club Rugby Sant Cugat, i  la UESC.

, ,