Aquest dissabte, anem a per totes: grada jove al Pavelló!

Grada jove PUn dissabte més, el Pavelló de la Rambla del Celler acollirà una bona oferta de bàsquet. Veniu a participar en la grada jove! Hi haurà sorpreses, ens pintarem la cara amb els colors de la UESC i, és clar, no faltarà el nostre bombo!

Aquest dissabte, necessitem l’afició. Anem a per totes!

Aquests són els partits imprescindibles:

 

16,00h  UESC Cadet Masc 1 – CB L’Hospitalet A

El Cadet preferent està fent una temporada de somni. Actualment ocupa la cinquena posició a la Lliga, amb els mateixos punts que L’Hospi. En el partit de la primera volta els nostres van caure per un sol punt de diferència.

17,30h  UESC Júnior Masc 1 – CE Sant Nicolau 1

Arribem a la dinovena jornada de competició Interterritorial amb el nostre Júnior 1 en segona posició, a un sol punt del líder, el Sabadell Bàsquet. Aquest dissabte rebran a un dels equips més forts de la categoria, el Sant Nicolau.

19,15h  UESC Sènior Masc 1 – SESE A

El primer equip masculí de la UESC vol retrobar-se amb la victòria i ho pot aconseguir rebent al SESE, desè classificat en Copa, amb els mateixos punts que els vermell-i-negres

20,45h  UESC Sènior Masc 2 – CB Tanino Cerdanyola B

Els nois de casa necessiten més que mai l’afició perquè el bon joc es tradueixi en victòries i punts. Malgrat la complicada situació, els santcugatencs rebran amb totes les ganes el Cerdanyola, que ocupa les primeres posicions.

Aquest dissabte, anem a per totes! Som-hi UESC!