Balanç de l’inici de temporada de la secció de tennis taula

L’entrenador de la UESC TT Enric Bosch analitza l’arrencada dels diferents equips d’aquesta secció

1a Nacional

Classificació

Victòria agònica contra el Vic TT per un ajustat 4-3 (3-2 al dobles i 12-10 al darrer joc, havent salvat algunes pilotes de partit en contra).

L’equip es troba amb 4 victòries i 3 derrotes, compartint la 3a posició amb quatre equips més. La igualtat és, per tant, la nota dominant en aquest grup, de la qual només se’n salva el CTT Ripollet, el líder destacat.

Després d’un començament de temporada amb resultats desfavorables (amb 4  partits jugats el balanç era d’una victòria i tres derrotes) l’equip ha encadenat 3 victòries consecutives, molt treballades totes elles, que permeten a la UESC TT seguir aspirant a l’objectiu marcat a l’inici de la temporada: aconseguir una plaça per a la fase d’ascens.

Hi hauna dada que convida a l’optimisme. El calendari ha fet que UESC TT hagi disputat ja al mes de novembre els enfrontaments contra els equips que ocupen les primeres posicions de la classificació. Els següents partits són contra el l’actual cinquè, setè, vuitè, novè i dotzè classificat.

3a Nacional

Classificació *Grup 2 – pàgina núm. 7

Els primers passos de la UESC TT “B” a la lliga han estat irregulars com els de la primera plantilla.

Després de la victòria d’aquest dissabte contra el CT Barcino per 5-1, el balanç de la temporada és de 4 partits guanyats i 3 perduts. Aquest no és l’unic paral·lelisme amb el 1a Nacional, ja que es dóna el cas que els partits a priori més complicats ja van arribar en les primeres jornades, mentre que ara el calendari es presenta més assequible.

La propera jornada el partit contra el CTT Ripollet serà una prova de foc per dilucidar si la trajectòria de l’equip continua en
ascens i es pot aspirar a alguna de les posicions d’ascens.

1a Provincial

Classificació

Amb la victòria per 6-0 contra el CTT Xarxa Malgrat d’aquesta setmana, l’actuació del tercer equip de la secció continua immaculada, havent guanyat de moment els 7 partits disputats.

No tot han estat flors i violes per a l’equip però, i és que hi ha hagut 3 partits que s’han decidit per 4-3,  en moments on la solidesa del dobles vermell-i-negre sempre ha acabat per inclinar la balança per la UESC TT.

L’objectiu de l’equip, doncs, continua més ferm que mai: aconseguir l’ascens a Preferent.

2a provincial A

Classificació

Després del resultats d’aquesta setmana contra el CTT Castelldefels (CTT Castelldefels, 2 – UESC TT, 4), el quart equip de la secció es troba situat còmodament a la part tranquil·la de la taula amb 4 victòries i 3 derrotes.

L’objectiu de la permanència sembla, per tant, assequible per un equip del que podem destacar les bones actuacions del jove Jordi Balsach (jugador que la temporada passada es trobava a 3a Provincial -dos categories per sota-), amb 6 punts guanyats i 4 perduts abans d’aquesta jornada, i de Joan Pahisa, que tot i haver pogut disputar només 2 partits fins ara, ho ha fet amb bona nota sumant 3 dels 4 punts possibles per l’equip.

 

2a Provincial B

Classificació

La baixa d’en Joan Minguell, que es perdrà tota la primera volta per convalescència d’una operació i que havia de ser el pilar al voltant del qual girés el 5è equip de la UESC TT, s’ha fet notar i després de la derrota d’aquesta jornada contra el TT Parets per 1-5, l’equip ocupa l’últim lloc de la taula classificatòria amb 1 victòria i 6 derrotes al balanç de les set jornades disputades.

La nota positiva és que els jugadors de l’equip de 3a que estan suplint el Joan Minguell a poc a poc estan aconseguint guanyar punts,
així que s’espera  poder revertir la situació a la segona volta, tant amb la seva ajuda en forma de punts com amb la del Joan, que segons els pronòstics ja hauria d’estar recuperat. L’equip lluita, per tant, per mantenir la categoria.

 

3a Provincial

Classificació

Després de la derrota del cap de setmana contra el TT Prat (1-5), el balanç de la temporada d’aquest equip és de 3 victòries i 3 derrotes. Tenint en compte que un dels principals objectiu era el de donar rodatge a jugadors de primer any federats, els resultats són molt positius, havent de destacar les actuacions del Niran Carretero i Gabriel Oliveras, amb unes estadístiques particulars de 3/1 i 4/0 en victòries/derrotes respectivament.

 

Veterans 1a

Classificació

Un cop acabada la primera volta de la  fase inicial -la lliga de veterans consta de dues fases- els resultats del primer equip de veterans han estat de 4 victòries i 3 derrotes. Això els col·loca en un triple empat per a la 3a posició, que deixa obertes totes les opcions per acabar la primera fase en una de les 4 primeres places que permetrien disputar la fase pel títol.

El conjun de la UESC és un dels equips més compensats de la lliga, com així ho demostren unes estadístiques individuals dels jugadors que són pràcticament calcades. Aquests números solen donar peu a partits molt igualats i lluitats que no se solen decidir fins l’últim moment.

Caldrà que l’equip mantingui aquest esperit de lluita mostrat fins ara per seguir aspirant a la fase pel títol en un grup que, per consens, està considerat com el de més nivell de la categoria.

 

Veterans 3a

Classificació

El Veterans “B” han acabat la primera volta en una tercera posició que, de mantenir-la al concloure la lliga, donaria l’accés a disputar la fase d’ascens. El balanç mostrat fins ara, que ha estat de 5 victòries i 2 derrotes, deixa l’equip vermell-i-negre a només una victòria dels primers classificats, i els fa estar dins dels paràmetres que s’havien marcat a l’inici de la temporada: lluitar per pujar de categoria.

 

CIRCUIT PROMESES

Aquesta prova, organitzada per la Representació Territorial de Barcelona de la Federació Catalana de Tennis de Taula, està destinada als joves jugadors d’aquest esport i consta de diverses fases independents al llarg de tota la temporada. Els jugadors es distribueixen per nivellsi els 4 primers classificats de cada nivell tenen la
possibilitat de disputar la següent fase al nivell superior.

De la UESC TT Niran Carretero ha participat enguany a les dues primeres jornades, l’última celebrada aquest dissabte, on ha aconseguit el seu segon ascens consecutiu amb la 3a posició assolida al nivell G, on va caure a semifinals.

 

INICI DE LA COMPETICIÓ ESCOLAR DE SANT CUGAT

Aquest divendres es va disputar la primera jornada aleví de la competició escolar de Sant Cugat de tennis de taula, organitzada per la OMET. 

La participació va ser de 22 nens i nenes, gairebé el doble que la temporada passada (12). La setmana que ve tindrà lloc la primera jornada en categoria benjamí, d’una competició on, tradicionalment, hi han participat joves jugadors que més endavant han passat a formar part de la cantera de la UESC.

Per poder participar-hi, els únics requisits són residir a Sant Cugat (o cursar estudis en alguna de les escoles de Sant Cugat), tenir l’edat requerida (benjamí correspon a 3r i 4t de Primària i aleví a 5è i 6è *si no s’ha repetit curs), i presentar-se un quart d’hora abans de l’inici de la prova. La inscripció es fa in situ i és gratuïta.

El calendari per a les properes jornades és el següent:

Jornada 1 Tennis Taula Individual Local ALEVÍ – 1a Fase
divendres 21 NOVEMBRE

Jornada 1 Tennis Taula Individual Local BENJAMÍ – 1a Fase
divendres 28 NOVEMBRE

Jornada 2 Tennis Taula Individual Local ALEVÍ – 1a Fase
divendres 12 DESEMBRE

Jornada 2 Tennis Taula Individual Local BENJAMÍ – 1a Fase
divendres 19 DESEMBRE

Jornada 3 Tennis Taula Individual Local ALEVÍ – 1a Fase
divendres 23 GENER

Jornada 3 Tennis Taula Individual Local BENJAMÍ – 1a Fase
divendres 30 GENER

Jornada 4 Tennis Taula Individual Local ALEVÍ – Fase Final
divendres 13 FEBRER

Jornada 4 Tennis Taula Individual Local BENJAMÍ – Fase Final
divendres 20 FEBRER

Totes les jornades comencen a les 18:00 h i duren 1 hora. L’obertura de la sala per escalfar és a les 17:30 i el tancament d’inscripcions, a les 17:45 h.

El local de joc és la sala de tennis de taula del PAV3 de la Rambla del Celler.

, , , , , , , , ,