Bona feina del Cadet 2 a l’Olímpic de Badalona

Àlex Gamero

JOVENTUT BADALONA 88 – UESC 47. Parcials: 24-6; 24-10; 23-13; 17-18

Joventut - Cadet 2 (5)
Joventut - Cadet 2 (2)
Molt bona imatge donada pels nostres cadets al Pavelló Olímpic de Badalona aquest dissabte davant d’un dels millors equips de la categoria. Després d’una dolorosa derrota la setmana anterior, els nostres nois han demostrat que han aprés la lliçó: l’actitud, el treball, l’esforç, són valors que han de ser sempre sinònim d’aquest equip i així ho han demostrat contra els verd i negres.

Tot i els normals nervis, que van propiciar un baix percentatge al llarg de la primera part en atac, el ritme defensiu no va baixar en tot el partit i la banqueta va animar al llarg de tot el partit. Per altra banda, tothom qui sortia a la pista ho feia per sumar i, mica en mica, es milloraven aspectes del joc que propiciaven millors resultats parcials.

El primer quart va començar amb 5 minuts on la UESC va aguantar amb un marcador de 4-7 en contra, on només errors en cistelles fàcils evitaven que liderés en el marcador. A partir d’aquest punt, una sèrie d’errors i una disminució en la duresa defensiva propiciaven 2+1s de l’equip local i massa facilitat a l’hora d’anotar, que no va poder acabar-se fins al minut 2 del segon quart amb un 2-22 en contra. Després de la primera embranzida, la UESC es recuperava durant 3 minuts amb un parcial de 6-4 a favor però en aquest punt la dificultat de mantenir un partit en què perds per tanta diferència feia passar un petit moment de flaquesa als nostres jugadors que, davant un equip amb aquesta qualitat, costava un parcial de 4-15 final.

Després de la represa els vermell i negres ja s’havien adaptat al ritme de partit i després d’un 7-0 de sortida, encadenaven un parcial de 6-11 en 4 minuts. Per acabar el quart, una sèrie d’errors defensius propiciaven un 10-2 en contra en 3 minuts.

En l’inici de l’últim període, i després d’un 5-0 a favor de la UESC, la Penya es recuperava amb un 10-0 en 3 minuts. Després d’un últim temps mort visitant, la UESC recuperava la seva millor cara per, a partir d’una intensa i gran defensa i d’un joc elèctric, combinat d’un molt bon joc en equip en atac estàtic, guanyés de forma clara el parcial dels últims 5 minuts per 7-13, guanyant un gran premi a l’esforç dut a terme durant el partit: victòria a l’últim quart per un punt i derrota de només 9 punts a la segona part.

Hi ha molt per millorar encara, però estem en el camí correcte per, dia a dia, jugar un millor bàsquet. A més, la UESC marxava del pavelló ACB del Joventut de Badalona després de donar una molt bona imatge. Som-hi UESC!!”
Per visionr el vídeo del partit, seguiu el següent link:

http://www.youtube.com/watch?v=ooX8VWb2nSI&feature=youtu.be