Cadet 1: L’altra crònica

Crónica: Luis Eloy Fernández

Fotos: Montse González i Jordi Baqués

Cadet 1 Play Off Preferent A Cadet 1 Play Off Preferent A Cadet 1 Play Off Preferent A

Aquesta no pot ser una crònica com les altres. No es pot parlar d’estadístiques, ni de parcials, ni de rebots, ni de percentatges de tir. No us diré qui va ser el màxim anotador, ni us explicaré  les tàctiques o estratègies que es van fer servir al llarg del partit.

Només es pot parlar d’energia: la que van transmetre les mares i pares, germanes i germans, tiets i tietes, avis i iaies, parents de tota mena, amics i coneguts, que eren a la grada, tot i que el partit va començar a les 21:30 d’un dimarts.

Es pot parlar d’esforç, d’esperit de sacrifici de tots i cadascun dels components de l’equip.

Es pot parlar de com els jugadors a pista ho donaven tot i de com, quan estaven a la banqueta, empenyien amb força als seus companys.

Es pot parlar de la convicció en la victòria dels jugadors de la UESC des del minut zero fins al minut quaranta i de com van anar a buscar-la sense dubtar ni un segon.

Es pot parlar d’un partit vibrant, emocionant, ràpid, trepidant…

Es pot dir que tots vàrem gaudir d’una gran nit de bàsquet. Aquest gran esport. L’ESPORT AMB MAJÚSCULES.

Ara ja podem dir que el cadet 1 de la UESC està entre els 8 millors equips de Catalunya. Això vol dir que ens enfrontarem als altres set millors equips…No serà un passeig, potser ens emportarem alguna pallissa però, nois, els hi teniu que posar molt difícil. I com diuen: “que nos quiten lo bailao”. I Love this game!!!!!!!!!!!!!

I com una imatge val més que mil paraules, aquí teniu unes fotos. Per cert, pavelló nou de trinca al barri de Gràcia de Barcelona.

Un record especial per en Brian Amabilino, que no va poder jugar per un petit accident i per en Noé García que ens va ajudar a assolir la victòria.

Cadet 1 Play Off Preferent A Cadet 1 Play Off Preferent A Cadet 1 Play Off Preferent A