CAMPUS DE SETMANA SANTA UESC 2019 – També per a minis!

Volem agraïr a tots/es els i les assistents a tots tres campus de Setmana Santa d’aquest any! Ha estat un plaer compartir amb vosaltres aquests dies i gaudir del esport que més ens agrada tots i totes plegades!
En aquest post trobareu imatges del campus d’aquest anys.

Us esperem al proper CAMPUS D’ESTIU 2019 per passar-ho d’allò més bé de nou!

______________________________________________________________________________

Ja tenim aquí els campus de Setmana Santa de la UESC!
No espereu a inscriure-us!

Aquest any us portem tres campus als que no podeu faltar:

  • CAMPUS BASKET CITY SETMANA SANTA-2019

Per a jugadores i jugadors nascuts entre el 2004 i el 2006, els dies 15, 16 i 17 d’Abril amb horari de 9:00h a 14:00h (Servei d’acollida de 8:00h-9:00h i de 14:00h a 14:30h) al Pavelló 3 del Centre de Sant Cugat (Rambla Jaume Sabat S/N) – ZEM CENTRE (és el pavelló gran on es juga els dissabtes la lliga de bàsquet escolar).

Amb aquest campus treballarem durant quatre dies, els diferents aspectes tècnics i tàctics dels nostres jugadors/es fora del seu àmbit de l’equip. Al llarg de temporada falten hores per intensificar certs aspectes específics. El Campus Basket City de Setmana Santa, és una bona oportunitat per aprofundir en el tir, el bot, les aturades, finalitzacions i recepcions, d’aquesta manera millorar les seves habilitats i formació

PLACES LIMITADES i REGAL SORPRESA!
INSCRIPCIÓ OBLIGATORIA AL FORMULARI ENLLAÇAT 
– CAMPUS BASKET CITY

______________________________________________________________________________

L’equip del Campus Basket City

  • CAMPUS UESC MINI SETMANA SANTA 2019
  • Campus Mini Bàsquet GRATUÏT i SOLIDARI – COMPLERT

Per als més petits de la casa em preparat dos campus per que gaudiu de l’esport tant com els grans!

El Campus serà de dilluns 15 d’abril fins dimecres 17 d’abril, inscripció oberta a nenes i nens nascuts entre els anys 2007 i 2010 (3r a 6è de primària) amb horari de 9:00h a 14:00 (servei d’acollida de 8:00h a 9:00h i de 14:00h a 14:30h) al Pavelló 3 del Centre de Sant Cugat (Rambla Jaume Sabat S/N) – ZEM CENTRE (és el pavelló gran on es juga els dissabtes la lliga de bàsquet escolar)

Serà solidari: si decideixes fer-nos una aportació VOLUNTÀRIA, els beneficis obtinguts estaran destinats a CARITAS Sant Cugat, que els destinarà als projectes d’acció social que fan al municipi (Es farà un acte públic d’entrega).

Amb aquest campus es pretén transmetre a través del bàsquet, els beneficis de la pràctica d’aquest esport que permet una formació integral del nen/a tant a nivell esportiu com a nivell personal, incidint en els valors i hàbits de la pràctica d’un esport d’equip. Una gran oportunitat per conèixer com treballem a la UESC i per a que tots aquells nens/es nascuts/des entre 2007 i 2010 es puguin apropar al nostre club i millorin les seves habilitats

INSCRIPCIÓ OBLIGATORIA AL FORMULARI ENLLAÇAT
– CAMPUS MINI

______________________________________________________________________________

Els equips del Campus Mini!

Recuperant forces!


  • Campus Mini Bàsquet – TECNIFICACIÓ TIR

Millora la teva tècnica i sigues un/a “shooter”!

Aquest campus té una durada d’un sol dia, el dijous 18 d’Abril,
de 9:00h a 14:00 (servei d’acollida de 8:00h a 9:00h i de 14:00h a 14:30h) al Pavelló 3 del Centre de Sant Cugat (Rambla Jaume Sabat S/N) – ZEM CENTRE (és el pavelló gran on es juga els dissabtes la lliga de bàsquet escolar), inscripció oberta a nenes i nens nascuts entre els anys 2007 i 2010 (3r a 6è de primària)

Es tracta d’un campus de Tecnificació de tir amb un cost de 20€.

Atenció! aquelles nenes i nens que hagin participat en el campus solidari (de dilluns 15 a dimecres 17 d’abril) i hagin fet una aportació voluntària (que entregarem a Caritas Sant Cugat), el cost serà de només 15€ (25% de descompte).

Amb aquest campus d’una sola jornada treballarem de forma intensa i específica el tir. Al llarg de temporada falten hores per intensificar certs aspectes del joc. Aquest dia serà una bona oportunitat per aprofundir en el tir: posició de les mans, braços, cos, flexió de cames, coordinació tren inferior amb el tren superior, i un llarg etcètera d’aspectes a tenir present i que ajudaran al jugador/a en millorar les seves habilitats en l’execució del llançament.

PLACES LIMITADES!
INSCRIPCIÓ OBLIGATORIA AL FORMULARI ENLLAÇAT
– CAMPUS MINI TECNIFICACIÓ TIR

______________________________________________________________________________

Els minis a la tecnificació de tir!

Alguns videos del que vàrem estar treballant durant la jornada…

A què esteu esperant!? Ens ho passarem d’allò més bé!

Per a més informació podeu contactar-nos a: info@uesc.cat

#CaminemJuntsUESC