CAMPUS DE SETMANA SANTA UESC 2021

Ja hi són aquí els Campus Basket City i Mini de Setmana Santa 2021 de la UESC!

Aquest any, el Campus Basket City de la UESC serà dels dies 29 a 31 de Març, per a tots els nens i nenes nascuts entre el 2007 i 2008, preinfantils i infantils.

Ens ubicarem al PAV 3 de Sant Cugat i a les pistes exteriors del Maragall, de 9h a 14h (amb acollida gratuïta de 8h a 9h i de 14h a 14:30h).

El preu per als tres dies de campus serà 60€, i de regal una samarreta! ?⚫️

Un cop més, també celebrarem del 29 al 31 de Març el Campus Mini UESC de Setmana Santa 2021 de manera gratuïta i solidaria ❗️

Què vol dir això? Doncs bé, el cost del Campus Mini serà de 0€ i els beneficis obtinguts dels donatius solidaris els destinarem a la Creu Roja de Sant Cugat?❤️

A més a més, tots els participants tindran una samarreta de regal!

El Campus Mini està adreçat per a nens i nenes del 2009 al 2012 i tindrem el mateix horari i ubicació que el Campus Basket City.

Però això no acaba aquí, encara tenim més! L’1 d’Abril celebrarem la Jornada de Tecnificació de Tir per a tots el jugadors i jugadores que vulguin millorar per només 15€ si has participat en el Campus Basket City o bé has fet aportació al Campus Mini❗️ (20€ sense aportació prèvia)

Per suposat, seguirem tots els protocols vigents en prevenció de la Covid per a que poguem gaudir amb la màxima seguretat possible ??

Inscriure’t és molt fàcil! Seguiu els enllaços als formularis segons el campus que vulgueu apuntar-vos ??

Minis solidari

Basket City

Tecnificació Tir

#CampusSetmanaSantaUESC2021

Us esperem amb moltes ganes equip, fins aviat!

? #GoUESC #CaminemJuntsUESC ⚫️

, , , ,