CAMPUS SETMANA SANTA UESC 2020

Per fi arriben
el Campus Basket City i el Campus Mini
de Setmana Santa de la UESC!

Un any més, estem contents d’anunciar-vos que ja podeu participar en els nostres Campus de Setmana Santa per millorar durant les vacances tant si ja formeu part del nostre club com si encara no és així!

CAMPUS BASKET CITY UESC SETMANA SANTA 2020

Per a jugadores i jugadors nascuts entre el 2004 i el 2007, els dies 6, 7 i 8 d’Abril amb horari de 9:00h a 14:00h (Servei d’acollida de 8:00h-9:00h i de 14:00h a 14:30h).

Amb aquest campus treballarem durant quatre dies, els diferents aspectes tècnics i tàctics dels nostres jugadors/es fora del seu àmbit de l’equip. Al llarg de temporada falten hores per intensificar certs aspectes específics. El Campus Basket City de Setmana Santa, és una bona oportunitat per aprofundir en el tir, el bot, les aturades, finalitzacions i recepcions, d’aquesta manera millorar les seves habilitats i formació

Tots els participants rebran una samarreta de regal! Tenim les places limitades, a què espereu per inscriureus?!


INSCRIPCIÓ OBLIGATORIA AL FORMULARI ENLLAÇAT 
 CAMPUS BASKET CITY

CAMPUS MINI SETMANA SANTA 2020

També hem preparat el Campus de Setmana Santa pels més petits de la casa!

Aquest serà dels dies 6 al 8 d’abril, inscripció oberta a nenes i nens nascuts entre els anys 2008 i 2011 amb horari de 9:00h a 14:00 (servei d’acollida de 8:00h a 9:00h i de 14:00h a 14:30h)

El Campus Mini és GRATUÏT I SOLIDARI! Destinarem els beneficis a la Creu Roja Sant Cugat!

Amb aquest campus es pretén transmetre a través del bàsquet, els beneficis de la pràctica d’aquest esport que permet una formació integral del nen/a tant a nivell esportiu com a nivell personal, incidint en els valors i hàbits de la pràctica d’un esport d’equip. Una gran oportunitat per conèixer com treballem a la UESC i per a que tots aquells nens/es nascuts/des entre 2008 i 2011 es puguin apropar al nostre club i millorin les seves habilitats


INSCRIPCIÓ OBLIGATORIA AL FORMULARI ENLLAÇAT  
CAMPUS MINI

A més a més…
Si heu participat al Campus Basket City teniu descompte en l’inscripció a la JORNADA DE TECNIFICACIÓ DE TIR el dia 9 d’Abril, on treballarem de forma intensa i específica el tir!


INSCRIPCIÓ OBLIGATORIA AL FORMULARI ENLLAÇAT –
JORNADA TECNIFICACIÓ DE TIR

A què esteu esperant?! Ens ho passarem d’allò més bé!

Si teniu dubtes podeu contactar per e-mail a: info@uesc.cat

GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA

#JoinUESC #CaminemJuntsUESC