Carlos J. Antonio “Deivi”, un interior per a Cesc Senpau

El pivot Carlos J. Antonio “Deivi”, que arriba de l’AEC Collblanc-Torrassa “B”, es converteix en nou jugador de la primera plantilla masculina de la Unió Esportiva Sant Cugat

Senpau es marca el repte de “convertir-lo en una jugador determinant per a la UESC”

Carlos J. Antonio “Deivi”: “Estoy entusiasmado y con ganas de conocer al equipo y a todos en el club”

Cesc Senpau, sobre Carlos J. Antonio “Deivi”

“Ens interessava un jugador molt físic que ens donés rebot, intimidació i alternatives tàctiques. En Carlos J. Antonio “Deivi” ha estat el 3r màxim rebotejador global de tota Copa Catalunya la temporada 2015-16 (10,8 reb/partit) i el 1r en taps (1,8  x partit)”

“És un repte per a nosaltres que mantingui una línia positiva de regularitat i creixement i és un repte per a ell millorar una mica en tots els aspectes i sortir de l’únic entorn de treball/club que ha tingut fins ara des de la seva arribada a Espanya”

“Crec que la nostra proposta d’entrenaments amb molt pes del treball físic l’ha convençut. Ens agrada que cregui que el podem ajudar a créixer com a jugador i ara hem de ser capaços de convertir-lo en un jugador determinant per a la UESC

“Crec que és un bon complement pel que necessitem, una vegada s’ha constatat que els objectius prioritaris inicials al mes de maig o bé no han volgut o en altres casos no han pogut fer-nos confiança”

Deivi-fitxatge-jugador-UESC-2016-2017-Copa-Catalunya-615x601
“Deivi” arriba a la UESC per ocupar una posició d’interior
, , , , ,