Cesc Senpau i Carlos López nous entrenadors del primer equip UESC

L’entrenador del Júnior 1 Cesc Senpau i el seu ajudant Carlos López substitueixen a Germán Simón, que deixa el càrrec per motius personals i per “desavinences en l’estil de joc amb determinats jugadors”

Germán Simón continua vinculat a la UESC com a entrenador del Cadet 1 Femení, equip que lidera en aquests moments el grup 4 a Nivell A i que en la darrera jornada s’ha assegurat la classificació a Interterritorial per a la propera fase

Les reaccions del comiat de Germán Simón i l’arribada de Cesc Senpau

Germán Simón, exentrenador del primer equip: “La decisió està presa pensant en el club i en el fet de reconduir a temps la situació de resultats. La falta de temps per motius laborals no em deixava ser jo com a persona a la banqueta. De totes maneres continuo vinculat a la UESC amb el Cadet 1 Femení i quedo a disposició del club per seguir col·laborant amb altres tasques. Per últim vull agrair al club la confiança i les maneres de conduir tant la meva entrada com la sortida de la banqueta del primer equip masculí”

Eduard Ferrer, vicepresident de l’àrea esportiva masculina: “Des de la UESC volem agrair a Germán Simón el treball realitzat durant aquests mesos. Ha decidit deixar d’entrenar el primer equip i centrar-se en altres facetes esportives, i la UESC respecta la seva decisió alhora que li desitja el millor en els nous reptes que se li presentin¨. Valorem molt positivament que continu vinculat al club com a entrenador del Cadet 1 Femení”

Ramon Cuñé, coordinador de l’àrea masculina: “Agraïm molt la feina feta pel Germán al capdavant del primer equip i des d’ara treballem ja amb el Cesc, que des del primer moment va ser la nostra primera opció pel seu coneixement de la categoria, pel compromís que ha demostrat amb el club des de la seva arribada aquesta temporada i sobretot perquè pensem que pot aportar un plus tàctic i tècnic que l’equip necessita en aquests moments. Per a la banqueta del Júnior 1 estem buscant nou entrenador, que esperem poder confirmar-lo abans de dimecres”

Cesc Senpau II Foto: Bernat Ayneto
Cesc Senpau agafa el primer equip a meitat de la temporada  II Foto: Bernat Ayneto

 

, , , , , , , ,