Crònica del partit Cadet Preferent-Barça: Partidàs!

IMG_8217Text: Luis Eloy Fernández

 

Primer partit de l’any 2014, primer partit de la Fase Regular del Cadet Preferent i ni més ni menys que contra el F.C. Barcelona A. No està gens, gens malament. Un començament complicat després d’uns quants dies de no competir.

Els nois de la UESC s’enfronten amb el que probablement és el millor equip de Catalunya de la categoria cadet. Ai, mare!!! Que si tenen un jugador que fa 2 metres i 12 centímetres, que si són molt bons, que si defensen fort, que si en Fulanet i en Menganet les “enxufen” fins i tot dormint. Però vaja, d’això es tractava, no?: entrar a Preferent, quedar entre els tres primers del grup, superar la fase de playoffs per jugar contra els millors. Si més no, ens quedàvem a casa a jugar al parxís. Ha, ha ha!!!!! (riure histèric).

Arribem al Pav 1. Tot tranquil. Els jugadors comencen a escalfar, pim-pam, pim-pam…i tot plegat, oh, my God!!!!, entra al pavelló un paio enooorme!!. I fort , eh? Res de escanyolit i poca traça (això de la traça ho vàrem comprovar després). I acompanyat de dos o tres més “petitets”. No passa res. Pit i c….

No entraré en masses detalls. Us diré que ens van guanyar de 21 punts de diferència, però que la veritat és que els nostres jugadors van plantar cara, van lluitar, van córrer i fins tot van arribar a posar una miiiiica nerviós a l’entrenador del Barça. Va haver un moment que ens vàrem posar només a 4 punts per sota!!. Les sensacions van ser molt bones i crec que tots (entrenadors, jugadors, ajudants, pares, mares) vàrem quedar molt satisfets de com havien jugats els nois.

IMG_8401

Es notava molt quan sortia a pista l’Automane Diagne amb la seva alçada i força. Tot i això, alguns dels nostres jugadors van ser capaços de fer basquet a sota cistella i amb aquest senyor rondant per allà. També és cert que va posar 8 o 9 taps.

Llàstima que en David del Cerro no va poder participar per problemes a l’esquena i que l’Adrià Amabilino es va lesionar al turmell tot just als 5 minuts de començar el matx. Tranquils, nois, queden molts partits per endavant.

I ara, alguns números:

El Barça va mantenir la seva mitjana anotadora (96,5 punts per partit). Però “al tanto”!!! Només el Joventut de Badalona i el Barça B li han fet 76 punts al Barça A. Fins i tot l’últim quart els santcugatencs el van guanyar d’un punt.

Parcials: 17-28, 19-22, 16-24, 24-23. Resultat final: 76-97.

Màxims anotadors: Pau Jareño (el més baixet!!!!) 15 punts, Guillem Garcia (partidàs) 14 punts, Nil Baqués 12 punts (encara sento a l’entrenador del Barça: “marqueu amb en Nil, marqueu amb en Nil!!”, he, he!) i 11 punts de l’Óscar Argemí (totalment recuperat). Tots els jugadors van fer valoració positiva.