Aclaparadora estrena del Cadet 1 al Campionat d’Espanya

CAMPIONAT D’ESPANYA CADET 2014 (SARAGOSSA)

CRÒNICA DEL PARTIT CAM ENRIQUE SOLER vs UESC CADET 1 MASC

Text: Luis Eloy Fernández

Debut del cadet 1 de la UESC al Campionat d’Espanya 2014 que se celebra a Saragossa amb una victòria aclaparadora per 38 a 147, que demostra la diferència de nivell entre els dos equips.

Abans del partit, hi havia una mica de nervis entre els jugadors. Hem arribat molt d’hora al pavelló Siglo XXI, una instal·lació moderna amb dues pistes de joc. A nosaltres ens ha tocat jugar a la pista A, la més espectacular. Enfilem cap el vestidor i mentre el fisio Daniel Pérez fa uns embenatges al turmells d’en Nil Baqués i en David del Cerro, la resta dels jugadors comencen a provar les cistelles on es desenvoluparan els tres partits de la fase prèvia d’aquest campionat.

Al cap d’una estona arriba el nostre rival, el CAM Enrique Soler, campió de Melilla. També els àrbitres i els components de la taula. Per cert, espectacular el seguiment que es pot fer de tots els partits del campionat a la web baloncestoenvivo.feb.es/#252. Els resultats s’actualitzen de manera immediata i es poden veure les estadístiques detallades dels jugadors i tots els esdeveniments dels partits mentre es van jugant.

El partit no ha tingut massa història. El millor de tot, la recuperació de l’Oriol Centelles, que ha tornat a jugar després de lesionar-se jugant un torneig en aquesta mateixa ciutat, la passada Setmana Santa.

Demà (dilluns 26) tenim un partit complicat, contra el campió de Castilla la Mancha UCASTE Albacete, en el qual ens juguem la segona plaça del grup i el pas a la fase següent del campionat.

Anotadors: Del Cerro, 17. Jareño, 21. Brian Amabilino, 13. Adrià Amabilino, 14. Baqués, 14. Centelles, 20. Fernández, 13. Riera, 6. Guillem García, 9. Noé García, 6. Argemí, 5. Denamiel, 9.

Parcials: 7-40, 15-27, 15-41, 1-39. (38-147)