Crònica: El Cadet masculí 1 s’assegura l’accés a les fases

Text: Luis Eloy Fernández

Fotos: Enri García

IMG_7075 IMG_7114

SESE 61 – UESC 1 64

Parcials: 12-12, 19-24, 18-17, 12-11 (61-64)

Tots teníem un gran respecte per aquest partit, ja que va ser contra el S.E.S.E. que el Cadet 1 va patir la primera derrota a la nostra pista, però la veritat és que els nois afrontaven el partit amb concentració i ganes de guanyar. Una victòria assegurava el tercer lloc al grup 2 i, per tant, l’accés a jugar les fases per pujar al grup 1 de Preferent. A més, per quedar segons del grup, “només” cal guanyar els dos propers i últims partits.

No va ser un partit brillant. Per totes dues bandes hi havia nervis i errors. La pista relliscava.

El primer quart no va començar gaire bé, fallant cistelles relativament fàcils. Encaixem un parcial de 6-0. Els nois es posen les piles i fan un parcial de 0-8. Parcial de 0-4. Parcial de 4-0. Marcador escàs al final del primer quart (12-12).

A l’inici del segon quart, un parell de triples de l’Oriol i l’Oscar Denamiel respectivament i dues cistelles de l’Òscar Argemí deixen el marcador en 14-22. Tot aquest quart es mou entre 5 i 8 punts de diferència a favor de la UESC, però un triple a l’últim minut de l’estrella del S.E.S.E. fa que marxem al vestidor amb 5 punts d’avantatge.

El tercer quart acaba amb 49-53 (parcial de 18-17). Vàrem tenir sort que el S.E.S.E. va començar a fallar tirs lliures (havien estat gairebé infal·libles fins aquell moment). Dos de vuit. La UESC sobrevivia amb els punts d’en Brian (6 punts) i en Nil (5 punts).

Ja hi som. Últim quart. L’hora de la veritat. El S.E.S.E. es posa a tres punts. Dues cistelles nostres (50-57). I així anem exhaurint el temps del partit. El S.E.S.E comet moltes faltes i els jugadors de la UESC van a la línia de tirs lliures amb seguretat (5 de 6). En canvi, defensen bé sense faltes. Falta menys d’un minut i guanyem de 6 punts. Tenim la possibilitat de superar el bàsquet-average, ja que és pilota per la UESC. Vaja! Perdem la bola i ens claven un triple. Però els nostres jugadors han assolit el gran objectiu. Molta alegria.

Aquesta victòria va per tu, Joan!

Màxim anotador: Nil Baqués (22 punts)