Crònica: Massa càstig per un Sènior masc 2 que va jugar amb moltes baixes a Balaguer

CB BALAGUER “A” 72 – SÈNIOR MASC 2 58

Parcials: 13-17 / 37-28 / 52-43 / 72-58

Sènior masc 2 2013-14 web

Massa càstig per una UESC molt lluitadora que va notar les importants baixes amb què afrontava el partit.

Els santcugatencs es presentaven a Balaguer amb les importants baixes de Sabartés, Hijós i Rafales. Això, unit a la lesió que va patir Ortega als primers minuts de joc i al fet que Franchoo va jugar infiltrat per una recent lesió, va suposar un handicap massa elevat pels de Dani Zamora que en tot moment van lluitar per la victòria.

L’inici de partit va ser molt bo per a la UESC que amb una bona actitud defensiva i bon criteri en atac s’enduia el primer parcial per 13-17.

A partir d’aquí, la lesió abans citada d’Ortega i les faltes en jugadors claus van desembocar en un parcial de 24-11 favorable als lleidatans que els enviava al descans per davant al marcador (37-28).

A la represa, els joves jugadors santcugatencs van lluitar en tot moment per redreçar la situació però no van aconseguir-ho. A falta d’un minut per acabar el partit es van col·locar a 6 punts (64-58) però un parcial de 8 a 0 favorable als locals va ensorrar totes les aspiracions dels de Dani Zamora i els va fer caure en el seu desplaçament a la capital de la comarca de la Noguera.

MVP: Àlex Fàbregas amb 19 punts va ser el màxim anotador dels vallesans, ben secundat per Gonzàlez i Vilches.