Curto i Reyes afrontaran nous reptes a EBA, fora de la UESC

Lluís Curto i Albert Reyes tenen opcions de fer el salt la temporada vinent a Lliga EBA i se sumen a les baixes anunciades d’Hernán Olaguibe, Jose Luis Martín i Hector Rodriguez per al projecte 2016/2017 de la primera plantilla masculina

El base hospitalenc Lluís Curto ha completat quatre temporades a la UESC a una gran nivell i ha acabat exercint el rol de primer capità

Alberto Reyes ha defensat les últimes dues temporades la samarreta de la UESC amb uns gran números en totes dues campanyes

Eduardo Ferrer, vicepresident esportiu àrea masculina

Alberto Reyes

“Alberto Reyes és un gran jugador interior i la seva marxa deixa un buit difícil de cobrir. Hem tingut la sort de gaudir del seu joc durant aquestes dues últimes temporades”

“L’Alberto ha decidit competir en categories superiors amb un altre club i estem segurs que ho farà a un gran nivell. Tots des de la Unió Esportiva Sant Cugat li desitgem molta sort”

Lluís Curto

“Prescindir del Lluís ha estat una decisió molt complicada tant pel Cesc Senpau com pel director tècnic, el Ramon Cuñé, però l’enfocament de la nova plantilla així ho ha condicionat”

“El Lluís ha estat una persona molt important pel club en aquests últims anys i ha demostrat un clar compromís amb la UESC. Creiem que ha estat un exemple fantàstic pels nois i noies que tenim jugant a la base”

“Com a jugador ha estat un referent pels companys que han anat arribant al primer equip i gràcies a ell la plantilla ha mantingut un nivell d’autoexigència molt alt. Tot són paraules d’agraïment pel Lluís, com segur que ho són també per part del Cesc i del Ramon Cuñé”

Alberto Reyes

“En aquests dos anys a la UESC he estat molt a gust, m’han servit per aprendre i créixer com a jugador i com a persona. Gràcies al recolzament del club i al bon ambient tot això ha estat possible i junts hem pogut superar els obstacles i afrontar nous reptes”

“La decisió presa no ha estat gens fàcil. He decidit fer un pas endavant i encarar nous objectius. Tota paraula que tinc per a la UESC es d’agraïment”

“M’emporto grans moments, grans partits i grans companys com són el Lluís Curto, el Santi Suso i molts altres”

“També tinc bones paraules pels grans mestres com el Marc Guillem, Andreu cervera, Mario del Campo, Carlos López i Cesc Senpau. Gràcies a la presidenta i al club per confiar en mi. Gràcies per fer-me més gran. La UESC sempre serà casa meva”

Lluís Curto

“He estat molt orgullós de pertànyer a aquest club. Encara que jo sigui de L’Hospitalet molta gent no sap que jo tinc molta família de Sant Cugat i Valldoreix, i per a mi aquest és el club de casa meva, encara que alguns puguin pensar el contrari”

“Semblava que podia tenir opcions de continuar a la UESC i acabo aquesta etapa una mica decebut després de conèixer la decisió del club de no comptar amb mi pel nou projecte. En aquest sentit penso que el cos tècnic ha deixat passar massa temps per dir-m’ho”

“L’orgull per a mi ha estat participar en un grup de jugadors dels quals m’emporto un gran record i dels quals molts d’ells són amics meus”

“La meva il·lusió era poder retirar-me a la UESC però un no pot agradar a tots els entrenadors o encaixar en tots els projectes”

, , , , , , , , , , ,