Derrota amarga del Júnior Femení a Lliçà (59-54)

Lliçà d'Amunt - Júnior Femení 2014-2015 10

Text d’Esther Sánchez I Fotografia d’Eduard Modrego

Lliçà d’Amunt, 59 – Júnior Femení, 54

Jornada 7, Nivell A

Emocionant partit que finalment ha quedat sentenciat a la pròrroga, ja que al darrer quart el marcador ha quedat empatat a 51!!! Després d’un primer quart que ha acabat amb un triple espectacular (15 a 13), ha seguit un tranquil segon quart.

La segona part s’encarava partint de 30 a 26 i aleshores ha començat un malson per a les jugadores d’Oriol Antràs i per al mateix entrenador. El tercer quart ha acumulat un seguit de desencerts per part de tothom i les rivals han avançat a la UESC en 10 punts. El quart ha acabat amb molt d’esforç, 44 a 38. Però en l’últim quart les jugadores vermell-i-negre han reaccionat i fent gala de bon joc han defensat bé i han anat remuntant fins a situar-se 4 punts per davant de les rivals (46 a 49) quan faltaven 5 minuts de partit. Les rivals han aconseguit tornar a atrapar a 49 quan faltaven 2:56 minuts!!! Els darrers dos minuts han estat d’infart. S’han anat succeint els temps morts i els intents de tots dos equips per superar el rival. Finalment el partit acabava 51 a 51 i ha calgut la pròrroga, on la victòria ha caigut pel conjunt local.

Emoció, passió i lluita no li han faltat a aquest partit. Bravo! Malgrat el desencís final, el dia ha acabat dolçament gràcies al pastís d’aniversari de l’entrenador Oriol Antràs. Moltes felicitats!

Galeria d’imatges al mur de la pàgina de facebook del club

Com queda el Júnior Femení a la classificació…

,