Derrota inesperada del júnior 3 femení davant el Can Parellada

Text: Bernat Ayneto

 

Bàsquet Can Parellada 67 – UESC Júnior 3 Fem  60

 

Parcials: 16-8/9-19/19-19/23-14

Junior Fem 3 (2) 2013-14

Les noies d’Oriol Antràs van endur-se una derrota inesperada aquest diumenge, en el seu primer partit de l’any. Després d’un partit molt irregular, on la mentalitat d’un i altre equip va anar decantant la balança cap a un o altre costat, les santcugatenques no van aconseguir sortir victorioses.

 

Qual l’àrbitre xiulava l’inici hi havia un cert aire de confiança, ja que els resultats de l’equip local en les jornades anteriors fins ara semblaven afavorir-nos; tanmateix, es va demostrar que eren falses expectatives a l’acabar el primer quart 16 a 8 i amb moltes faltes de concentració per part nostra. Tot i l’ensopegada, l’equip va aconseguir reaccionar en el segon i tercer quart arribant-se a posar més de 10 punts per sobre les rivals. Va ser en el final del tercer i en l’últim període quan l’equip local va sentenciar el partit.

 

Tot i la derrota les jugadores van tornar a casa havent après una lliçó molt bona i és que la habilitat sol superar el talent si el talent no juga al màxim de les seves possibilitats.