Doble jornada: doble repte i doble premi per a les jugadores del Sènior B

C.B. Sant Antoni Poble Sec 49 UESC 59

Parcials 13-14   14-18   11-12    11-15

La pista del Sant Antoni va ser l’escenari dissabte a la tarda del primer partit del cap de setmana que havien de disputar les nostres. L’ambient hostil va desconcertar a les nostres, que van sortir fredes davant d’un rival ferm, agressiu i contundent darrere. Per emportar-se el partit calia igualar el nivell de duresa i elevar el cost de cada cistella. Pas endavant de les nostres que davant d’un arbitratge massa permissiu no es van arronsar i van saber treure el coratge i el caràcter per endur-se un dels partits més físics que han disputat aquesta temporada.

FP Voramar 37 UESC 46
Parcials 12-12   6-14   9-12    10-8

Diumenge les santcugatenques visitaven el pavelló de la Mar Bella, on esperava el Voramar, que només havia perdut dos cops com a local. Inici de tu a tu: els dos conjunts aposten per pressionar tota la pista, l’efectivitat en el tir exterior és pobre i els contactes per trencar el ritme d’atac, constants.

El partit es trenca a mitjans del tercer quart, amb una defensa intensíssima de les nostres que deixen en 37 punts a les locals. L’últim intent d’acostar-se al marcador de les del Voramar en forma de zona 1-3-1 aconsegueix frenar el ritme anotador de les nostres, que malgrat això, no afluixen l’autoexigència defensiva i s’emporten la quinzena victòria en lliga, sisena consecutiva.

Propera jornada, diumenge a les 12:30h el pav1 rebrà la visita de l’Hispano, un dels dos únics equips que han aconseguit guanyar al nostre Sènior B.