Dura lliçó per al Cadet 2 Masculí

UESC 36 – JAC Sants 90. Parcials: 2-24; 5-20; 12-22; 17-24.

Davant d’un dels millors equips de la categoria, capaç de plantar cara a la Penya per perdre només de 5 la primera jornada, el nostre cadet 2 va patir una dolorosa derrota. De bon inici, no vam començar de forma apropiada el partit, ni a nivell d’intensitat ni de concentració. L’equip visitant, per contra, venia de perdre la primera jornada i va començar molt concentrat i intens per mirar d’aconseguir la primera victòria.

Aquesta diferència es va plasmar ben aviat en el marcador, amb un 8-0 inicial que, després del primer temps mort local, no va fer més que empitjorar. Davant la diferència de ritme competitiu, els nostres nois no eren capaços de reaccionar, i al 14-2 en el segon temps mort li van succeir parcials fins a arribar a un 4-44 a falta d’un minut per acabar la primera part. El JAC Sants no donava treva i els santcugatencs no reaccionaven.

El descans va servir per reflexionar i, tot i que el cop havia estat dur i la reacció no va ser fulgurant, mica en mica els nostres es van anar refent. El tercer quart van aconseguir anotar més punts. Tot i que la defensa de l’equip barceloní era de moltíssima intensitat i encara queda molt de treball per poder atacar-la amb garanties, s’aconseguien jugades molt bones quan es jugava amb calma i disciplina.

Al final, el tercer quart també es perdia per 12-22, però amb una cara molt diferent de la de la primera part. L’últim quart va tenir dos trams clarament diferenciats: un primer en què es perdia per 12-3 en els primers 3 minuts de quart, i un segon en què els nostres aconseguien jugar una mica més fluid i, unit a una millor defensa -en més d’una ocasió, l’equip visitant arribava a final de possessió sense trobar llançament-, aconseguien per fi sobreposar-se al més que intens JAC Sants, fent un parcial de 14-12 favorable per l’equip local.

Sense dubte, un dels partits més difícils de la temporada pels nostres, que poc a poc van veient el nivell que hi ha en aquesta lliga tant difícil, i adquirint experiències per tal de formar-se com a equip i poder arribar al nivell de la competició. Felicitar al JAC pel gran equip que té i el treball que demostra en cada jugada. Victòria molt més que merescuda.

Aprendre d’aquesta experiència tan dura ens farà sortir més forts com a equip i saber afrontar amb més solvència futurs partits. Això, unit a millorar a cada entrenament, resultarà en un equip que creixi cada dia, per aprendre a sobreposar-se a totes les dificultats! Amunt UESC!!”

Aquí teniu el link del partit: http://www.youtube.com/watch?v=vCWmkGu1s9c