El Cadet 1 es classifica per disputar la Final a 4

DSC_0607 DSC_0614

Text: Luis Eloy Fernàndez

Fotos: Montse Gonzàlez

 

Manresa 70 – UESC 81

Parcials: 14-20, 19-20, 21-18, 16-23 (70-81).

Aquest era un partit clau per el cadet 1 de la UESC. Si es guanyava, significava la quarta plaça del Grup 3 i, per tant, participar a la final a 4 pel campionat de Catalunya. Una derrota, volia dir un partit a cara i creu contra el Cornellà, l’altre aspirant a entrar a la final a 4.

El Manresa també es jugava molt, ja que una victòria els permetia no baixar directament de grup i poder jugar els playoff per mantenir la categoria. Tot i ser el cuer, el Manresa és un bon equip de basquet que ens podia posar les coses difícils.

Abans del partit, els jugadors estaven molt concentrats, en tensió. Sabien el que es jugaven. Instruccions dels entrenadors al vestidor: bona defensa, protegir el rebot defensiu, sortir ràpid al contraatac.

El resultat final és enganyós, ja que el partit no va estar en cap moment controlat amb comoditat pels santcugatencs. La nostra defensa no acabava d’ajustar-se del tot, i ens feien mal les entrades a cistella pel centre de la zona que desprès doblaven cap a un jugador desmarcat quan s’intentaven fer les ajudes.

La defensa del Manresa era molt intensa i van forçar moltes pèrdues de pilota (fins a 23). També és cert que aquesta intensitat es van tornar en contra d’ells, perquè van fer moltes faltes personals que van propiciar que 14 punts fossin des de la línia de tirs lliures (6 punts a l’últim quart).

Al tercer quart el Manresa es va arribar a avançar per un punt (51-50, a dos minuts del final del quart), liderats per en Pons, en Roqueta i en Font. Un parcial final de 3-8 ens va permetre remuntar (54-58).

L’últim quart va ser molt disputat, amb mínimes diferències a favor de la UESC. Quan faltaven dos minuts, el Manresa perdia de 5 punts i van cometre fins a cinc faltes personals per intentar aturar els nostres atacs. Els llançaments de tirs lliures varen establir el marcador final: 70-81.

Al final del partit, molta alegria entre els jugadors, equip tècnic i acompanyants. Ben fet, nois! Classificats per jugar la F4! Si voleu venir, es celebrarà a la Selva del Camp (Tarragona) els dies 3 i 4 de maig. No falteu aquest dissabte a les 16:00 al Pav1, en el matx contra el Cornellà. No ens hi juguem res, però ens agrada competir i serà un bon partit de bàsquet.

Anotadors UESC: David del Cerro, 16. Pau Jareño, 8. Brian Amabilino, 7. Adrià Amabilino, 6. Nil Baqués, 15. Oriol Centelles, 8. Pau Fernández, 4. Guillem García, 11. Òscar Argemí, 4. Òscar Denamiel, 2.

Anotadors Manresa: Camacho, 10. Aliaga, 4. Rodríguez, 14. Roqueta, 9. Pons, 13. Font, 11. Mas, 9.