El Júnior 1 Fem ho torna a fer: classificades!

AESE 49- UESC 61

Després de l’aturada de setmana santa, el Júnior 1 Femení reprenia la competició en una setmana crucial. El Diumenge visitava Hospitalet per enfrontar-se al AESE, equip amb una derrota més que les de Sant Cugat i que a l’anada es va endur la victòria de la Rambla del Celler per 51-55. Si les visitants guanyaven, certificarien matemàticament la seva classificació per les fases finals de Júnior Interterritorial. En cas de derrota, s’ho jugaria en un cara o creu a la última jornada.

El partit no podia començar pitjor. El desencert en atac i un AESE amb grans percentatges col·locaven el 10-0 al minut 5 que feia aturar el partit amb el primer temps mort. A partir d’aquí, més igualtat, però sense poder retallar les distàncies establertes. Es finalitzava el primer quart 14-5.

Les locals agafaven la màxima avantatge amb el 17-5 després d’un triple al inici del segon, però a partir d’aquí, les de la UESC sense venir-se abaix van poder eixugar la distància amb la aportació de totes des de la defensa i ràpides i efectives transicions. S’arribava a la meitat del partit amb 29-24 i les de la UESC molt vives.

La segona meitat va ser molt diferent, i segurament es van veure els millors minuts d’aquesta temporada. Les noies van sortir a totes, convençudes de les seves possibilitats. Al minut 25 s’aconseguia empatar el partit a 34-34 i després d’uns intercanvis de cops en forma de cistelles per totes dues bandes, amb el 40-41 que tancava el tercer quart s’aconseguien col.locar per primer cop davant del marcador.

I l’últim quart va ser de somni. La defensa va ser excel·lent, deixant a un gran rival amb 9 punts, arribant a tots els tirs i ofegant qualsevol opció de cistella. En atac, es va veure molta fluïdesa com de costum, però amb l’encert que ha faltat en altres ocasions. Tot això era transformat en un 9-20 en el marcador per el resultat final de 49-61 que donava la victòria i la tan merescuda classificació!

Felicitar a totes les components de l’equip pel gran premi obtingut. Sens dubte és la recompensa a moltes hores de treball i dedicació d’un gran grup de persones i jugadores. Menció a part per la Laura Vila, que lesionada tota la temporada no ha pogut aportar a pista però la seva energia des de banqueta ha donat les forces necessàries per tirar-ho endavant. També a la Carlota i a l’Inés del Júnior 2, que ens han ajudat dia rere dia fins el punt de ser peces importants dins de la rotació. I donar ànims a l’Estel, que la passada setmana va patir una lesió que esperem que no sigui greu i pugui estar aviat amb nosaltres per participar en aquesta apassionant recta final.

Això no s’atura, a pel següent repte!