El Júnior 1 Fem inicia l’any amb una còmode victòria a Sabadell

ESCOLA DEL CARME 44- UESC 67

Crit Júnior fem 1

El passat diumenge el Júnior 1 Femení reprenia la competició i iniciava aquest 2014 amb ganes de seguir sumant victòries que el permetin no despenjar-se de les primeres posicions. Visitaven la sempre complicada pista de L’Escola del Carme, equip ja molt conegut per les nostres jugadores pels molts enfrontaments en els darrers anys.

Tot i la diferent situació entre els dos equips a la classificació, no es presentava un partit fàcil després de la poca preparació degut a l’aturada nadalenca. Tot i això, exceptuant  uns primers minuts freds, les santcugatenques van poder imposar el seu ritme i endur-se una victòria còmode.

Primer quart on les locals van sortir més endollades i reflex d’això al minut 5 el marcador indicava un 6-2 per les locals. A partir d’aquí, reacció de la UESC on molt encertada des de la línia de 3 punts tanca els primers minuts 9-17. Al segon quart va seguir la mateixa dinàmica, i amb una defensa pressionant molt efectiva tota pista, es fa un altre parcial de 0-14 que acaba de trancar el partit. S’arriba a la mitja part amb 18-38.

A la segona part va haver-hi una relaxació defensiva per part de les visitants que sumat al gran encert i bons minuts de l’Escola del Carme va fer que es poguessin veure uns 20 minuts més igualats. Al final, resultat favorable per les nostres júniors per 44-67.

Vuitena victòria de la temporada per tan sols dues derrotes a falta de dues jornades per acabar aquesta primera volta que fa encarar amb el màxim optimisme les properes jornades on l’equip jugarà amb els primers classificats per seguir aspirant a tot. SOM-HI!!