El Júnior 1 Fem no falla i fa un pas endavant

BARÇA CBS 37- UESC 51

El Júnior 1 Femení visitava diumenge matí la pista del Barça CBS. Després de la derrota de la darrera setmana en l’enfrontament directe amb el Martinenc, es presentava clau la victòria amb un rival de la part baixa però reforçat amb les jugadores importants del Cadet preferent.

Primers 10 minuts d’intercanvis de cops, amb una UESC intentant portar un ritme alt de partit des d’una defensa agressiva tota pista, però com de costum la falta d’encert no va permetre anotar més. D’aquesta manera s’arribava a la finalització amb 10-11 al marcador.

En el segon, uns grans 5 minuts inicials feien agafar les primeres distàncies amb un parcial de 0-9 per arribar al minut 15, 10-20. La intensitat defensiva feia arribar a l’equip molt ràpid en bonus, fet que es va beneficiar l’equip de Sant Feliu per mantenir-se dins del partit des de la línia de tir lliure. Parcial total de  8-16 i al descans resultat de 18-27 per les de Sant Cugat.

Al tercer període l’equip blaugrana sortia refugiat en una defensa zonal que ja no abandonaria en tot el partit, fet que va trencar el ritme de les de negre de la primera part. Això, sumat a la poca intensitat després de la sortida de vestuaris, van permetre a les locals arribar a posar-se a 3 punts (26-29 minut 28). Un petit parcial de 0-5 a la sortida de temps mort tornava a donar aire per acabar el quart amb 26-34.

En l’inici de l’últim, el parcial va continuar fins al 26-47 que trencava definitivament el partit després del petit ensurt. Les ràpides transicions i els millors espais creats en la zona van permetre atacar amb més fluïdesa. Un Barça CBS molt treballador no va deixar de lluitar fins a retallar la distància al definitiu 37-51.

Pas endavant del nostre Júnior, que suma una victòria fora de casa important. Dimarts a les 20:00, en partit avançat d’aquesta propera jornada, rebrà a la Rambla del Celler a l’Escola del Carme Abans de l’aturada per Setmana Santa. Som-hi!