El júnior 1 femení compleix en la seva cinquena victòria seguida.

UESC 70 – 40 CANOVELLES

Ha començat la segona volta. Nosaltres en general tenim la ment ben oberta per tornar a competir contra els equips que ja coneixíem prèviament. Ha estat un partit interessant tot i que l’altre equip defenses en zona durant tot el partit.

El primer quart va ser difícil d’arrencar. Al principi vam tenir algun problema ja que corrien el contra atac bastant ràpides i costava defensar-les. Al acabar el quart vam quedar 18-10

El segon quart va ser el més disputat. Vam quedar 19-16. Per poc el perdem. Va ser el quart que va costar més d’anotar amb facilitat. No vam tenir problemes en pujar la pilota però al fer-nos zona ens va costar més anotar. Finalment ens en vam en sortir.

El tercer quart el vam dur a terme sense cap problema ja que gran part del nostre joc es córrer i fer passes adelantats per poder encistellar-la més ràpid i fàcilment. La nostra defensa va ser molt activa tot i que van anotar 9 punts, i nosaltres 16

 I finalment l’últim quart va ser el que vam jugar millor i vam anotar més. Elles només van anotar 5 punts. Penso que ha estat un partit interessant amb una defensa correcte i un gran atac tot i que fos contra zona tot el partit. Hem de seguir així i continuar sumant!

Resultat final : 70 – 40

Crònica cedida per Isabel Rodríguez, jugadora del Júnior 1 Femení.

Àrea de comunicació de la UESC