El Júnior 1 femení posa fi a la mala dinàmica com a visitants

LLIÇA D’AMUNT 38 – 58 UESC

El júnior 1 femení de la U.E. Sant Cugat va disputar el passat diumenge un important partit a Lliça d’Amunt. El rival no era un equip fàcil ja que havia obtinguts bons resultats contra grans equips de la competició. Era un partit decisiu i les santcugatenques havien de guanyar per aconseguir estar entre els quatre primers classificats.

El partit va començar amb intensitat i bon ritme, tot i que en algun moment va haver-hi faltes de concentració, des d’un principi l’equip de Sant Cugat es va posar per davant al marcador amb un resultat de 9-12 en el primer quart. Les jugadores van portar el ritme de joc, amb intensitat defensiva i contraatacs, juntament amb grans accions de joc estàtic, cosa que els va permetre arribar al descans amb un resultat de 15-33.

Durant el tercer quart l’equip van seguir amb la intensitat defensiva i amb el bon treball. Van aconseguir un avantatge al marcador que el van mantenir fins al final del partit. Així va ser com la UESC es va endur la victòria amb un resultat final de 38-58.

Ara, a seguir treballant per acabar la primera volta amb bones sensacions!

Crònica cedida per Laia Bou, jugadora del Júnior 1 femení.

Àrea de comunicació de la UESC