El Júnior 1 s’acomiada de la competició amb bon joc i victòria

Últim partit temporada Junior 1UESC 71 – 70 MANRESA

Parcials: 12-17, 17-19, 21-17, 21-17.

Darrer partit de la temporada pel junior 1 de la UESC, tancat amb victòria per la mínima.

Cap dels dos equips es jugava res i això es va veure de bon començament pel baix ritme de joc dels dos equips. Poc a poc, això va anar canviant i el partit va acabar sent intens i competit.

Al primer període el Manresa es va imposar amb claredat aprofitant el seu major encert exterior. Al segon quart va estar a punt de trencar-se el partit, una UESC poc intensa va encaixar un parcial de 1-10 en quatre minuts que posava el marcador amb un preocupant 13-27. Amb una gran defensa i encert ofensiu, es va poder remuntar i amb un parcial de 16-3 es passava al 29-30 a falta de dos minuts. Un parcial de 0-6 deixava el marcador al descans 29-36.

Al tercer període els de Sant Cugat tornaven a sortir poc intensos, concedien penetracions amb facilitat i perdien moltes pilotes 31-43 als tres minuts. Novament es va produir una reacció fonamentada en la defensa i poc a poc es van reduir diferències per acabar el quart 50-53.

Al període definitiu el marcador es va igualar ràpidament  55-56 al minut 4. Un parcial de 0-6 semblava sentenciar el partit amb una UESC que tenia molts problemes per anotar, però un parcial de 8-0 posava a la UESC per davant 63-62. Als darrers minuts igualtat màxima amb alternatives constants al marcador. El major encert dels de Sant Cugat en atac va sentenciar el partit.

En definitiva, bona segona fase de la UESC que  ha aconseguit sumar cinc victòries i ha competit en la majoria de partits de la dura categoria preferent (que ha acabat perdent).

ANOTADORS: COSTA 10, GARCIA M., OLIVEIRA, FABREGAS 7, FAUZIA, SERRANO 2, GARCIA A 7, MORALES 3, MARCET, GARCIA U. 36, FERRERES 6.