El Júnior fem 1 s’endú la victòria en uns grans minuts finals

CB ROSER 36- UESC 46

Junior 1 Fem 2013-14

Diumenge 27, el Júnior 1 Femení es desplaçava fins la pista del CB Roser en busca de sumar una nova victòria per mantenir-se a la part alta de la classificació. El rival encara no coneixia la derrota i seria necessari un partit molt complet.

Va ser un partit on va dominar les defenses per sobre l’encert. Inici de partit on les locals van sortir més ficades i on les noies de UESC no van poder anotar fins al minut 5 del quart. A partir de llavors, petita reacció per arribar al final dels primers 10 minuts amb 12-11 al marcador.

En el segon període les visitants seguien incòmodes davant la defensa agressiva plantejada per les Roserenques i la permissivitat dels arbitres. Un triple sobre la botzina salvava el resultat arribant al descans només perdent de 2, 21-19.

La segona meitat es va veure una millora i el ritme del partit va passar a ser per les de Sant Cugat. Amb defenses més agressives, ràpides transicions i més encert, es va capgirar el marcador, fet que va fer que les locals se situessin en una defensa zonal ja fins al final del partit per poder aturar-ho. Final del tercer quart 30-33.

El primer pas estava fet, faltaven 10 minuts per reafirmar les bones sensacions. Després d’un intercanvi de cistelles, triple local que empatava el partit amb resposta immediata de UESC amb un altre triple. A partir de llavors es van veure els millors moments de les visitants. En els últims 5 minuts van esborrar de la pista les locals, pujant el to defensiu i fent un parcial de 11-1 per endur-se la victòria per 36-46, la màxima diferència en tot el partit.

Bona victòria en un desplaçament complicat per col·locar-nos amb 3-1 a la classificació. Ara setmana de descans i rebrem a casa el 9 de novembre el SESE.