El Júnior Masc 2 recupera la seva millor versió

Text: Joan Carles Ros

UE Sant Cugat 2 97 – 62 Torrons Vicenç BC Sant Joan Despí B

Parcials: 28-12, 46-27, 71-43, 97-62

Júnior Masc 2 2013-14 web

L’equip santcugatenc recupera la seva millor versió ofensiva en imposar-se per 35 punts de diferència al cuer del grup aquest diumenge a casa. Després d’un seguit de partits força irregulars, el conjunt de Xifré Vives ha aconseguit generar novament un joc vistós mitjançant un ritme ofensiu frenètic. Les baixes d’Ignasi Álvarez, Joan Vilella i Gerard Bacardí – esperem veure’ls ben aviat per les pistes – han estat cobertes pels cadets Guillem Garcia i Brian Amabilino, a qui agraïm el seu esforç.

Els locals han començat el matx com una piconadora, amb un parcial de 12-0 en els dos primers minuts obtingut gràcies a la pressió col·lectiva i als contraatacs de Rafa García i Pau Fauzia. Malgrat anar ampliant la renda en el marcador amb facilitat, l’equip ha seguit molt concentrat i ha mantingut l’ordre defensiu. La direcció de joc, a càrrec d’Adrià Ros, ha subministrat bones pilotes als jugadors interiors com Àlex Campanales – molt atent sota els taulells – davant la zona 2-3 del visitants durant el segon període.

La mitja part ha fet revifar als del Baix Llobregat, fet que han conduit a un intercanvi de cistelles en el primers minuts del tercer quart, que no ha tingut més incidències que el primer triple de la temporada de Pol Velázquez, que tornava d’una lesió, i el baix percentatge en tirs lliures de la UESC (4/11). En l’últim període, Ricky Fosalba ha convertit tres triples consecutius en cinc minuts i Roger Aldean s’ha sumat a la festa amb un altre, tots quatre molt celebrats per la banqueta.

Així doncs, el Júnior Masc 2 segueix líder, imparable i camí de les fases de final de temporada.

 

Punts: Rafa García (22), Gerard Garcia (9), Pol Velázquez (6), Ricky Fosalba (11), Adrià Ros (13), Pau Fauzia (4), Roger Aldean (9), Àlex Campanales (18), Guillem Garcia (-), Brian Amabilino (5).