El principi del darrer quart condemna al Júnior 1

CAT. OCCIDENT MANRESA 73 – 58 UESC

Parcials: 21-18, 13-12, 14-13, 25-15.

En un partit molt disputat, els de la UESC van marxar de Manresa amb la sensació d’haver concedit massa facilitats, davant un rival molt combatiu.

Igualtat i bon joc per part dels dos equips al primer període amb intercanvi de cistelles constant. El segon quart va ser més embolicat, van començar a aparèixer les errades i el Manresa va aprofitar per aconseguir un parcial de 9-2 per manar al marcador 30-20 al minut 3 d’aquest període. Gran reacció de la UESC que amb variants defensives i augmentant l’encert ofensiu, va aconseguir un parcial de 4-10 per arribar al descans 4 punts a sota (34-30).

Al tercer període es va mantenir la dinàmica del segon, imprecisions per part dels dos equips que no aprofitava ningú per marxar al marcador. Cinc punts pels locals al final del quart.

I al darrer període el Manresa va imposar el seu joc  i intensitat, davant una UESC desdibuixada, per aconseguir un parcial de 13-0 en cinc minuts que posava el 61-43 al marcador. Els de Sant Cugat van reaccionar al final, però ja era massa tard.

Al final 15 punts pels locals, i la sensació d’haver baixat desconnectat en els instants determinants del partit. Cal aprendre d’aquestes situacions.

ANOTADORS: COSTA 16, TORRES, OLIVEIRA, FABREGAS 10, FAUZIA 1, GARCIA A 9, MORALES 2, MARCET 5, GARCIA U. 13, FERRERES 2.

Crònica cedida per Ricard Tomàs, entrenador del Júnior 1 masculí.

Àrea de comunicació de la UESC