Enric Bosch reforçarà el Sènior B de la UESC TT

La UE Sant Cugat i el palista del primer equip de la secció de tennis taula, Enric Bosch, han arribat a un acord perquè el jugador disputi inicialment aquesta propera temporada al segon equip del club. Un dels objectius de la nova temporada per a la UESC TT és que el segon equip torni a la categoria de Segona Nacional, mentre que el primer equip lluitarà per ascendir a Divisió d’Honor. La primera plantilla queda coberta amb la tripleta formada per Josep Antón i els fitxatges d’aquest estiu, Pau Gaju i Álvara Barreneche.

El segon equip de la UESC TT va perdre aquesta darrera temporada la categoria (de Segona a Tercera Nacional) i l’objectiu clar del club és recuperar aquesta plaça a Segona Nacional quan abans millor. Amb aquest acord, el club es mostra convencut que la qualitat i l’experiència que Enric Bosch aportarà al segon conjunt de la UESC TT, ajudarà i molt l’equip a recuperar la categoria en només un any. Actualment, Bosch arrossega petites molèsties derivades d’una lesió de final de temporada, i tant el jugador com el club veien amb bons ulls aquesta possibilitat de reforçar el Sènior “B”.

Enric Bosch (dreta) amb Josep Antón i Francesc Castillo
Enric Bosch (dreta) amb Josep Antón i Francesc Castillo

Però, podrà jugar Bosch amb el primer equip quan se’l reclami? En una possible fase d’ascens a Divisió d’Honor? 

Sempre complint amb la normativa, Bosch podrà disputar una hipotètica fase d’ascens de Primera Nacional a Divisió d’Honor, sempre que hagi jugat com a mínim en un partit a la primera volta i un altre a la segona. D’altra banda, en el moment en què el palista santcugatenc jugui el segon partit, no podrà tornar a jugar al segon equip.  La marxa d’un i altre equip marcarà per tant el rol en aquesta temporada d’Enric Bosch.

, , , ,