ENTRENADORS UESC I Parlem amb…Alejandro Gómez

Alejandro Gómez (entrenador de l’Infantil Vermell)

El vincle amb la UESC

“Aquest és el segon any que estic a la UESC, però com si portés tota la vida aquí perquè tinc un “feeling” i una manera de veure les coses molts semblants a aquest club. Em sento molt identifcat amb la UESC”

Oscar de Paula

“Vaig arribar de la mà d’Oscar de Paula, amb la intenció d’ensenyar uns valors i un esport com és el bàsquet i que l’Oscar m’havia inculcat i al qual li agraeixo les grans oportunitats que m’ha donat i tot el que he viscut amb ell”

L’arribada a la UESC

“La meva arribada al club també va ser per formar-me com a tècnic i l’espai era ideal amb grans entrenadors com Marc Guillem, Enric Cosp, Jou Marimón, Manel Blanco i molts més… Malgrat que molts d’ells ja no hi són, els hi agraeixo tot el que han fet per mi i els vull donar les gràcies per totes les expèriencies viscudes al seu costat”

La temporada actual

“Després d’un any bastant dur pel que fa a resultats, ha estat positiu la gran relació que han establert els jugadors dins el vestidor. Això ens dóna forces per començar aquesta temporada amb moltes més ganes”

Els objectius de la plantilla

“Un dels objectius principals de l’equip serà ser molt agressius en defensa i generar un joc alegre i directe en atac. Són metes que ens marquem, però pels entrenadors de l’Infantil Vermell l’objectiu més important és que els nostres jugadors es diverteixin jugant a bàsquet. Si aconseguim això, no hi haurà dificultats per assolir altres objectius”

La confiança en els jugadors

“Estem segurs que ho aconseguirem perquè confiem en cadascun dels nostres jugadors i amb el seu compromís amb l’equip”

Alejandro Gómez amb els seus jugadors
Alejandro Gómez amb els seus jugadors a la platja
, , , ,