Èpica victòria del Cadet 3 a casa del Girona

Cadet 3 Uesc guanya al Girona 1 Cadet 3 Uesc guanya al Girona 1  Cadet 3 Uesc guanya al Girona 1 Cadet 3 Uesc guanya al Girona 1 Cadet 3 Uesc guanya al Girona 1

L’equip Cadet masculí de primer any de la Unió Esportiva Sant Cugat va obtenir ahir una lluitada i meritòria victòria a casa del CB Sant Josep de Girona. Ambdós equips estan disputant la Segona Fase de la competició.

El partit va ser molt igualat amb alternances al marcador i diferències mínimes entre els dos equips. Fins a l’últim instant, qualsevol podia guanyar, però la bona feina dels jugadors de la UESC va portar la molt merescuda victòria. De fet, el conjunt santcugatenc, dirigit per Sergi Sànchez, va acabar imposant-se als gironins per només un punt, 75-76, quan a manca d’1’51 segons els de la UESC perdien de 7 punts. La sèries de fotografies que publiquem són de l’última jugada del partit, a falta de tres segons pel final i amb possessió pel Girona.  

Després d’aquesta gran victòria, els jugadors del Cadet 3 de la UESC han sortit avui cap a Dinamarca, on tornaran la visita que el passat desembre van rebre de l’equip de bàsquet danès Vaerlose.