Molta il·lusió i èxit d’assistència al IX Basket City

Més de 100 participants van començar ahir dilluns dia 25 de març els tres dies de campus que la UESC organitza a l’escola Thau de Sant Cugat.

El Basket City va començar de forma immillorable, amb un dia assolellat perfecte per a què els més de 100 nens i nenes apuntats al campus poguessin gaudir de totes les activitats preparades per l’equip tècnic de la UESC, tant a l’interior del pavelló com a les pistes exteriors i al camp de futbol de l’escola Thau.

A través d’un treball per estacions, en el qual els diferents grups de nois i noies van rotant a través d’un circuit amb diversos exercicis específics, els participants del Basket City treballaran des de moviments tècnics i conceptes tàctics fins a coordinació i habilitats motrius. L’equip d’entrenadors del Basket City ha preparat durant dies un campus complert per tal de donar als jugadors i jugadores una formació integral en tots els àmbits del nostre esport.

A més a més, no falten al campus concursos i competicions, on els i les participants poden gaudir competint amb els seus companys i companyes. El campus d’enguany incorpora, també, l’ús de les noves tecnologies aplicades a l’aprenentatge del bàsquet, per exemple, la gravació amb Ipad i la posterior visualització de l’exercici per part del jugador o jugadora, fet que permet un aprenentatge més ràpid i directe. L’oferta del Basket City queda completada amb tot un seguit d’activitats impartides en anglès, per tal que els nois i noies es familiaritzin amb l’idioma mentre practiquen l’esport que els agrada.

Tota la informació del dia a dia del campus, així com les fotografies i vídeos que en donin testimoni, es poden trobar aquí.

Àrea de comunicació de la UESC